Lees voor

Zoeken

Zoeken

Social media

De Open Universiteit is vertegenwoordigd op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest. Op deze manier blijven wij in contact met studenten, alumni en overige geïnteresseerden. Deze sociale media zijn meer dan alleen communicatiekanalen voor nieuwsverspreiding, er is ook ruimte voor interactie en discussie.

Facebook

De Open Universiteit heeft op Facebook een pagina die u 'leuk' kunt vinden. Ook verschillende faculteiten en de studiecentra hebben een eigen pagina op Facebook. Als het een besloten groep betreft kunt u daarvan lid worden. We gebruiken de hashtag #ounl voor berichten gerelateerd aan de Open Universiteit.

Google+

Op Google+ kunt u de Open Universiteit gaan volgen en de updates bekijken. Geef uw favoriete updates een +1 en deel ze met anderen.

LinkedIn

Verschillende faculteiten en opleidingen van de Open Universiteit hebben hun eigen groep op LinkedIn. Sommige van deze groepen zijn exclusief voor studenten of werknemers. Voor deze groepen moet u toestemming krijgen om lid te worden.

Twitter

Via Twitter blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van de Open Universiteit. We gebruiken de hashtag #ounl voor alle berichten gerelateerd aan de Open Universiteit. Heeft u een bericht voor de Open Universiteit? Gebruik dan @OU_Nederland als mention.