Lees voor

Zoeken

Zoeken

24 mei 2011 - Social media

Op dinsdag 24 mei vindt de eerste Open Kennisavond in Townhouse Design Hotel Maastricht plaats. Het thema van deze avond is Social media. In zes korte sessies zullen verschillende aspecten van de tegenwoordig zo populaire online sociale netwerken worden uitgelicht. Er wordt niet alleen stil gestaan bij de mogelijkheden en kansen van social media, maar ook valkuilen en bedreigingen komen uitgebeid aan bod.

Over de lezing

Op de Open Kennisavond beginnen we met een stukje geschiedenis: hoe heeft het medialandschap zich ontwikkeld en hoe zijn hieruit de Social Media ontstaan? In de volgende drie sessies kijken we naar mogelijkheden die social media bieden als marketingtool, als ondersteuning bij rampen en om jezelf te profileren als professional. Van hieruit maken we de brug naar problemen die zich voordoen met het idee van 'online identiteit' anno 2011. In de laatste sessie gaan we verder in op privacyvraagstukken.

Interactie

Social media draait om interactie! Tijdens de sessies kan het publiek volop meedoen: via Twitter kunnen live vragen en opmerkingen worden geplaatst waar meteen op kan worden ingehaakt door de presentatoren. Daarom wordt u voor deze avond verzocht uw laptop, tablet pc of smartphone mee te nemen. Er is een gratis internet WiFi verbinding aanwezig.

Simona Peldziute en Jeroen Huynen

Sprekers

Bekijk de LinkedIn accounts van de sprekers:

Publiciteit

Hieronder het nieuws- en persbericht, verstuurd door de Open Universiteit, en verdere bekendmaking en reacties in diverse media: