Studiecentrum Emmen

Adres

Gebouw Stenden Hogeschool
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen
Telefoon: +31 591 853265
E-mail: emmen@ou.nl

Postadres:
Postbus 2080
7801 CD Emmen

Openingstijden

  • dinsdag van 13.00 tot 17.30 uur
  • woensdag van 13.00 tot 20.00 uur
  • donderdag van 10.00 tot 14.00 uur

Gewijzigde openingstijden

  • dinsdag 18 april: 's middags gesloten, wel geopend van 18:15 uur tot 22:15
  • meivakantie: gesloten van maandag 24 april tot en met dinsdag 2 mei

Computergebaseerd individueel tentamen (CBI)

  • woensdag van 14:00 uur tot 17:00 uur en van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Met eigen vervoer

Vanuit Groningen/Assen
Afslag Emmen-Noord. Vanaf de Odoornerweg de Hondsrugweg oprijden. Na onder het Bruggebouw / Gemeentehuis te zijn doorgereden, tweede zijweg naar links kiezen (is van Schaikweg); na de spoorwegovergang bij rotonde rechtdoor en na de verkeerslichten het eerste opritje rechts opgaan.

Vanuit Assen/Drachten
Bij Binnenkomst in Emmen bij verkeerslichten rechtsaf de Hondsrugweg oprijden. Na onder het Bruggebouw / Gemeentehuis te zijn doorgereden, tweede zijweg naar links kiezen (is van Schaikweg); na de spoorwegovergang bij rotonde rechtdoor en na de verkeerslichten het eerste opritje rechts opgaan.

Vanuit Hoogeveen
Afslag Emmen-Zuid opgaan; naar rechts en vervolgens de rondweg (N391) volgen. Volg de borden richting het ziekenhuis. Rechtdoor over de rotondes. Neem na de Mc Donalds de 2e afslag naar rechts, de van Schaikweg volgen. Na de stoplichten rechtdoor, gaat u meteen bij de eerste oprit rechts de Stenden parkeerplaats op.

Parkeren

U kunt parkeren op de parkeerplaats van de Stendenhogeschool (als er ruimte is). Kosten 2,50 per dag. Bij de 2e slagboom geeft u aan dat u bezoeker bent voor de Open Universiteit. Vervolgens loopt u naar de hoofdingang van de Stendenhogeschool, u meldt zich bij de receptie, daarna volgt u de bordjes Open Universiteit. U loopt helemaal door het gebouw naar de ruimte waar het studiecentrum Emmen is gevestigd (lokaal 0.115). Bij problemen kunt u contact opnemen met het studiecentrum Emmen tel. 0591-853265.

Mocht er op het parkeerterrein geen ruimte zijn dan is kunt u gratis parkeren bij het Aquarena (zwembad) u loopt vervolgens naar de Stendenhogeschool, via de hoofdingang volgt u de bordjes naar de Open Universiteit (lokaal 0.115).

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station: neem buslijn 1 richting Angelslo. De halte na het vierde verkeerslicht uitstappen (druk dus vlak voor het vierde verkeerslicht op de stopknop). Er gaan meerdere bussen richting Stenden Hogeschool. Informeer desnoods bij het loket van het busstation of de buschauffeur.

Ook kunt u lijn 43 of 45 nemen.

Lopend vanaf het station

Langs Boslaan en Boermarkeweg (ca. 30 minuten). Te voet of met de fiets: neem de ingang aan de Boermarkeweg, zie stippellijn. De dikke lijn gaat naar de hoofdingang.