Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer lezen
Studiegids 2017-2018 Onderwijswetenschappen
Op 1 september 2017 gaat het nieuwe academisch jaar van start. Onze opleidingen worden elk jaar inhoudelijk aangescherpt om onze studenten hoogwaardig onderwijs te kunnen bieden dat vaak gericht is op de actuele maatschappij en werkvelden. Als voorbereiding op het nieuwe studiejaar kunt u in onze studiegids alle informatie over het volgende academisch jaar lezen.

De opleiding Onderwijswetenschappen is competentie- en productgericht. Het accent ligt op academische en beroepsgerichte competenties, zoals analytisch denken, reflecteren, ontwerpvaardigheden. Tijdens de studie werkt u aan het vervaardigen van concrete opdrachten. Ook kunt u als student eigen projecten inbrengen, die bijvoorbeeld toepasbaar zijn in de eigen werksituatie. In die situatie zal de opleiding toetsen of het project aan de criteria van de opleiding voldoet.

Studiegids aanvragen

 

Wanneer u niet direct toelaatbaar bent tot de master Onderwijswetenschappen, kunt u eerst de premaster doorlopen. Hiermee vult u ontbrekende kennis aan die nodig is om alsnog aan de master te kunnen beginnen. Voor deelname aan de premaster moet u in het bezit zijn van een hbo-getuigschrift of een wo-getuigschrift. Wilt u de premaster volgen dan dient u altijd officieel toelating aan te vragen.

Brochure aanvragen