Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Hierdoor kunnen wij advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Meer lezen

Natuurkunde

Uit het brede aanbod van de Open Universiteit is voor leraren Natuurkunde een relevante selectie gemaakt. Het is mogelijk te kiezen voor een losse cursus of een studiepakket rond een thema.

Gaandeweg kunnen cursussen gestapeld worden tot een complete bachelor- of masteropleiding. Binnen deze selectie treft u uiteenlopende professionaliseringsmogelijkheden.

Bacheloropleiding

Open bachelorprogramma

Masteropleiding

Overig aanbod

Dit is geschikt OU-materiaal dat gratis toegankelijk is en gelegenheid biedt kennis te maken met het aanbod en de werkwijze van de OU.

  • Kennisbank Natuurkunde
    Deze Kennisbank natuurkunde is opgebouwd uit vier onderdelen: vakinhoudelijke kennis die minimaal nodig is om les te geven. een mogelijkheid om zelf vakinhoudelijke tekortkomingen vast te stellen, overzicht van veelvoorkomende misverstanden bij leerlingen over abstracte begrippen en koppeling van kennis over elk van deze misverstanden aan voorbeeldoplossingen en het betreffende vakinhoudelijke concept.