Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
U ziet advertenties die bij u passen en u kunt uw interesse delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Meer lezen

Scheikunde

Uit het brede aanbod van de Open Universiteit is voor leraren Scheikunde een relevante selectie gemaakt. Het is mogelijk te kiezen voor een losse cursus of een studiepakket rond een thema.

Gaandeweg kunnen cursussen gestapeld worden tot een complete bachelor- of masteropleiding. Binnen deze selectie treft u uiteenlopende professionaliseringsmogelijkheden.

Bacheloropleiding

Open bachelorprogramma

Overig aanbod

Dit is geschikt OU-materiaal dat gratis toegankelijk is en gelegenheid biedt kennis te maken met het aanbod en de werkwijze van de OU.

  • Kennisbank Scheikunde
    Deze Kennisbank Scheikunde is opgebouwd uit vier onderdelen: vakinhoudelijke kennis die minimaal nodig is om les te geven. een mogelijkheid om zelf vakinhoudelijke tekortkomingen vast te stellen, overzicht van veelvoorkomende misverstanden bij leerlingen over abstracte begrippen en een koppeling van kennis over elk van deze misverstanden aan voorbeeldoplossingen en het betreffende vakinhoudelijke concept.