Lees voor

Zoeken

Zoeken

Verzending studiemateriaal

Bachelorcursus
Schrijft u in voor een cursus met een vast startmoment van het eerste kwartiel dan ontvangt u na inschrijving het beschikbare studiemateriaal en heeft u toegang tot de cursuspagina op de digitale leeromgeving. U beschikt een maand voordat de cursus start over het complete studiemateriaal.
Het studiemateriaal van cursus met een vast startmoment van het tweede, derde of vierde kwartiel wordt een kwartiel voorafgaand aan het kwartiel waarin de cursus wordt aangeboden verzonden. Ook heeft u dan al toegang tot de cursuspagina in de digitale leeromgeving. U ontvangt uiterlijk twee weken voor de start van de cursus het resterende fysieke studiemateriaal en heeft ook toegang tot het volledige digitale studiemateriaal in yOUlearn.
Schrijft u in voor een cursus met een variabel startmoment of een bachelorcursus die nog niet vernieuwd is dan ontvangt u binnen zeven werkdagen na verwerking van uw inschrijving het studiemateriaal. U heeft dan ook toegang tot de cursuspagina in de digitale leeromgeving.

Mastercursus
U ontvangt het beschikbare studiemateriaal van een cursus van het eerste kwartiel tussen de acht รก tien weken voor de start van het kwartiel. Uiterlijk een maand voor de start van de cursus beschikt u over het volledige fysieke en digitale materiaal.
Het beschikbare studiemateriaal van een cursus van het tweede, derde of vierde kwartiel wordt een kwartiel voorafgaand aan de start verzonden. Uiterlijk twee weken voor de start ontvangt u het resterende materiaal of is dit beschikbaar in de digitale leeromgeving.

Cursus uitlopende masteropleiding
Binnen zeven werkdagen na verwerking van uw inschrijving kunt u het studiemateriaal verwachten.

Het studiemateriaal wordt bezorgd door PostNL. Bent u niet thuis, dan laat PostNL een briefje achter met informatie op welk adres zij het pakket afgegeven hebben, over de nieuwe bezorgdatum of informatie waar u uw pakket kunt ophalen. Haalt u het pakket niet binnen drie weken op, dan wordt het naar de Open Universiteit teruggestuurd. Wij nemen in dat geval contact met u op.
Heeft u na zeven werkdagen nog geen studiemateriaal of bericht van PostNL ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Controleert u met de pakbon of u het studiemateriaal compleet heeft ontvangen. Ontbreekt er een artikel, reageer dan via de contactknop.