Samenwerken aan bestanden via Google drive

Samenwerken aan bestanden via Google drive

Wil je met anderen samenwerken aan bestanden en deze op een eenvoudige manier uitwisselen en bijhouden en presentaties maken, dan is Google apps een handig Office pakket daarvoor. Het bevat Gmail, Google drive en andere toepassingen Google Apps kun je gebruiken voor je studie, je werk en privé.

Google Drive

In Google Drive vindt de bestandsopslag en synchronisatie van documenten plaats. Het grote voordeel van werken met Google Drive is dat je altijd en overal bij je documenten kunt en met meerdere personen tegelijk in een document kunt werken. Je maakt bestanden aan en nodigt anderen uit om hierin samen te werken.

Wil je graag in korte tijd alle toepassingen eenvoudig leren gebruiken, dan kun je dit leren tijdens onze workshop Google Apps Vaardigheden.

Aan het begin van de workshop geeft de trainer een korte instructie. Daarna kunnen de deelnemers in hun eigen tempo zelfstandig of met z’n tweeën aan de slag met de opdrachten aan de hand van een handleiding. Waar nodig geeft de trainer uitleg en begeleiding. Kijk op deze site voor meer informatie !