Teamdynamiek en talent
De workshop richt zich op het geven van inzichten in de (team) talenten en de ‘allowable weakness’ van jezelf en de anderen om je heen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is interessant voor iedereen die meer gebruik wil maken van elkaars kwaliteiten, maar ook voor degene die interesse heeft in groepsdynamiek. Deze workshop is ook interessant en nuttig voor je als je streeft naar meer respect, begrip, een goede samenwerking en een betere communicatie binnen je team.

Wat houdt de workshop in?

De workshop zal bestaan uit een combinatie van theorie en interactief ervaren. De teamrollen zullen door middel van diverse werkvormen gaan ‘leven’, zodat concreet een vertaalslag kan worden gemaakt naar de praktijk.

Wat heb ik geleerd als ik heb deelgenomen?


Je hebt meer kennis van alle kwaliteiten en valkuilen van de diverse teamrollen en ben je je bewust van de hieraan gekoppelde teamdynamiek. Je kent ook je eigen teamrollen en bent bewust van de effectieve- en ineffectieve aspecten van je talenten. Je hebt meer kennis van alle kwaliteiten en valkuilen van de diverse teamrollen en ben je je bewust van de hieraan gekoppelde teamdynamiek. Je kent ook je eigen teamrollen en bent bewust van de effectieve- en ineffectieve aspecten van je talenten.
Ook kan je de teamrollen van anderen herkennen en je gedrag en communicatie daarop afstemmen. Verder kan je de samenstelling van een team beoordelen en zo nodig bespreken/aanpassen.

Voorbereiden/voorkennis


Voorafgaand aan de training zal een online test worden afgenomen. De rapportage van de test ontvang je tijdens de workshop.

Programma

 

18.15 Ontvangst met koffie en thee
18.30 Uitleg theorie
18.45

Je talenten!

  • Profiel bespreken
  • Herkennen van rollen
  • Werkvorm
20.00 Pauze
20.10 Interactieve werkvorm ter verdieping
20.40 Plan van aanpak! En evaluatie    
21.00 Afsluiting workshop

 

Aanmelden

De deadline voor inschrijven van 22-03-2017 is verstreken.

Workshopdetails

WorkshopOntdek je (team)talent & teamdynamiek
Workshopleider Nicky Tellier
Locatie Utrecht
Datum23-03-2017
Tijd18:30 - 21:00
Prijs€57.50 voor iedereen
€52.50 voor OU-studenten
Restitutie is niet mogelijk
Aantal beschikbaar10 van 20