yourmba_waarom de mba voor jou_14780_head_large.jpg
Waarom de MBA voor jou?
De MBA van de Open Universiteit biedt je alles wat je nodig hebt, op masterniveau! Het is niet alleen de meest betaalbare MBA van het land. Het is ook de enige Nederlandstalige universitaire online MBA in Nederland. Je studeert vanaf elke plek en elk apparaat. Wanneer jij wilt, in deeltijd, aan een van de beste universiteiten van het land. Onder begeleiding van top academici en experts uit de praktijk.

Blended Learning

Combineer klassieke leermethodes met modern onderwijs, zoals e-learning met behulp van webinars, online video’s of online toetsen. Breng je eigen cases uit de praktijk in als rode draad door de opleiding.

Design Thinking

Analyseren alleen is niet voldoende. Via Design Thinking krijg je inzicht in wat je opdrachtgever wil. Leer je actiegericht en in oplossingen te denken. En geef je innovatie op een creatieve manier vorm.

Modulaire opzet

Bepaal je eigen studiepad aan de hand van de modulaire opbouw. Zo kies je in het tweede jaar die modules, die het best passen bij jouw specifieke leerbehoeften. En bij elk succesvol afgerond vak ontvang je een officieel certificaat!

Life Long Learning

Vanaf het begin van de studie, maar ook daarna, kun je profiteren van ons uitgebreide netwerk. Zo blijf je continu in contact met collega’s en vakgenoten in diverse, relevante doelgroepen.

Lees meer over Your MBA

Video Your MBA

Video met Academic Director Rogier van de Wetering, over Your MBA.

Bekijk voor meer informatie over het programma de video met Nadine Roijackers, voormalig programmadirecteur Your MBA.

Bekijk voor meer informatie over de opleiding, toelatingseisen en kosten de video met Loes Moritz, studieadviseur voor, tijdens en na Your MBA.