Incompany Milieuadvies

InCompany Milieuadvies is een virtueel bedrijf. Wij verstrekken adviezen op het gebied van milieunatuurwetenschappen, milieubeleid en milieugezondheidskunde.

De medewerkers van InCompany Milieuadvies zijn studenten en docenten van de bacheloropleiding Milieunatuurwetenschappen van de Open Universiteit. De veelzijdige achtergrond van student- en docentmedewerkers biedt een interessante mix van praktische en theoretische knowhow als basis voor de uitvoering van milieuadvies-opdrachten.

In ons bedrijf streven we naar het geven van hoog kwalitatieve adviezen aan derden. Dit doen we door ieders expertise effectief en op het juiste moment in te zetten. Daarnaast willen we elke medewerker de kans geven zich optimaal verder te ontwikkelen. De essentie van ons bedrijfsconcept is dat we werken en leren tot één activiteit maken.

Onze medewerkers wonen verspreid over Nederland en Vlaanderen. Om desondanks het werken en leren in ons bedrijf mogelijk te maken, neemt informatie- en communicatietechnologie een centrale positie in. InCompany Milieuadvies is een virtueel bedrijf: het heeft geen gebouw, geen bureaus, geen vergaderzalen. De organisatie is zodanig ingericht dat werken en leren niet beperkt wordt door plaats of tijdsmoment.