Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Hierdoor kunnen wij advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Meer lezen

Disclaimer Open Universiteit

Inhoud

Met zorg stellen we vast wat er door de Open Universiteit (OU) wordt gecommuniceerd. Dit geldt voor onze websites, e-mail nieuwsbrieven en alle overige uitingen. Ook proberen we de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen er onvolkomenheden in de informatie voorkomen. De OU behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan de inhoud. We vragen u bij twijfel over de inhoud contact op te nemen met de desbetreffende faculteit, (gelieerde)instelling, afdeling of dienst. Als die niet bij u bekend is, kunt u contact opnemen met ons via info@ou.nl

Aansprakelijkheid

De OU is niet aansprakelijk voor de inhoud van de informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van onze websites. De OU is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden, waarnaar gelinkt wordt.

Auteursrecht

Op de afgebeelde gegevens zijn in eigendom of licentie bij de OU of gelieerde instellingen en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen.

Door bezoekers van onze websites ingezonden materiaal, bijvoorbeeld Facebook- of Twitterberichten, e-mails, foto's, feedbackformulieren of andere reacties, kunnen door de OU of gelieerde instellingen worden gebruikt ter verbetering of aanpassing van de informatie.
Het is de gebruiker niet toegestaan de inhoud te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de OU of een van de gelieerde instellingen.

Wijzigen van deze disclaimer

De Open Universiteit houdt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 18 februari 2014.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Open Universiteit
Valkenburgerweg 177
6419 AT Heerlen

Postbus 2960
6401 DL Heerlen

045-576 28 88
info@ou.nl

Lees ook ons privacybeleid