null Startbijeenkomst Schakelzone Recht

RW_AJV_14525_head_large.jpg
Startbijeenkomst Schakelzone Recht
In februari is het zover: dan begin je aan jouw schakelprogramma. Alvast van harte welkom aan de Open Universiteit, en in het bijzonder aan de faculteit Rechtswetenschappen! Om de start van je studie zo soepel mogelijk te laten verlopen, organiseren we op zaterdag 29 januari 2022 een online startbijeenkomst om je als aankomende student op weg te helpen met je studie aan de Open Universiteit.

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de studieadviseurs, hoor je over de ervaringen van een student en krijg je concrete informatie over wat het studeren aan de Open Universiteit precies inhoudt en hoe je in februari aan de slag kunt. Wat kun je precies verwachten van de bijeenkomst?

Programma 29 januari 2022

Hieronder vind je het programma van de online bijeenkomst, met wat korte toelichting per onderdeel.

  • 11.00 – 11.45: Workshop 'Iets dat krom is RECHT praten?'
    Tijdens deze korte workshop maakt dr. Derk Venema (sectie Staatsrecht en encyclopedie) je wegwijs in het aanpakken en beantwoorden van casusvragen.
  • 11.45 – 12.15: Presentatie door onze studieadviseurs
    Tijdens deze presentatie leer je onder andere over de voordelen van het studeren aan de OU, alle faciliteiten, de online leeromgeving yOUlearn en het online portaal mijnOU. Verder krijg je informatie over (de opbouw van) het schakelprogramma en hoor je bij wie je terecht kunt voor vragen tijdens je studie.
  • 12.15 – 12.45: Student aan het woord
    Een student vertelt over de ervaringen met Schakelzone Recht. Ook krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden

De informatiebijeenkomst is voor alle studenten die op 7 februari 2022 starten aan Schakelzone Recht en die voor het eerst gaan studeren aan de Open Universiteit. Aanmelden is mogelijk tot en met 26 januari via het aanmeldformulier.

Meer nieuwsberichten                                                                                                                Meer agenda items