Over_Alumni_head_large.jpg
Evenementen
De Open Universiteit organiseert verschillende evenementen die interessant zijn voor onze alumni. Zoals vakspecifieke bijeenkomsten, studiedagen, symposia, de dies natalis, promoties, oraties en natuurlijk onze speciale alumnidag en/of -week. Deze laatste evenementen worden speciaal georganiseerd voor onze alumni en bestrijken een algemeen maatschappelijk relevant thema.

Alumnidag 14 mei 2022

Op zaterdag 14 mei organiseert de Open Universiteit de eerste fysieke alumnidag in Eindhoven. Samen met onze Alumnivereniging (AVOU) verzorgen we verschillende lezingen rondom het thema 'diversiteit'. Iedere faculteit zal hier haar eigen invulling aan geven. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze alumnidag.

Aanmelden en meer informatie

De alumnidag zal plaatsvinden bij Seats2Meet in Eindhoven Strijp-S (Torenallee 24). Het inhoudelijke programma duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel. De kosten voor deelname aan deze dag bedragen €15,-. Daarvoor krijg je een mooi programma, een lunch en een borrel. Geef je snel op, want er is een beperkt aantal plaatsen. Let op: leden van de AVOU kunnen zich aanmelden via de alumnivereniging. Bekijk voor meer informatie en een overzicht van de sprekers het programma.

Aanmelden alumnidag