ALG_giftshop_19955_head_large.jpg

Mooi voor jezelf of voor een ander

In onze nieuwe Boutique vind je mooie cadeaus die gezien mogen worden. Net zoals jij en de Open Universiteit natuurlijk. Dan zul je vast iets vinden dat bij jou past. De artikelen die we alvast in de Boutique hebben klaargezet, zijn uitstekend geschikt voor je studie, je werk of in je vrije tijd. Een sportvest, rugzak of gewoon een pen, de keuze is aan jou. Mooi voor jezelf of voor een ander.

Assortiment

De Boutique is nieuw bij de Open Universiteit. Het assortiment dat direct bestelbaar is, is bij de start nog beperkt. We blijven werken aan een passende collectie waaraan nieuwe artikelen toegevoegd worden. Binnenkort wordt ook een collectie artikelen aangeboden die op aanvraag in productie genomen worden.

Bestellingen

Het prettige van de Boutique is dat je zelf kan bestellen. Je kunt gewoon op eigen titel artikelen aanschaffen en afrekenen met iDeal. Je ontvangt de artikelen per post op het adres dat je hebt opgegeven. Heel eenvoudig dus. Is je aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je de bestelling eenvoudig naar ons retour sturen.

Kom gerust eens binnen bij de Boutique