ALG_alumni_head_large.jpg

Alumni


Afgestudeerd of gepromoveerd aan de Open Universiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Open Universiteit wil haar bloeiende universitaire gemeenschap op verschillende manieren versterken en in stand houden. Goed contact met onze alumni staat daarbij hoog op onze agenda. De Open Universiteit heeft haar alumni namelijk veel te bieden. Zo houden we je betrokken bij de wetenschappelijke gemeenschap door evenementen te organiseren, bieden we mogelijkheden voor een Leven Lang Ontwikkelen en stimuleren we onderling contact tussen alumni. Aan de andere kant kan jij als alumnus met je kennis, ervaring en betrokkenheid een grote rol in de gemeenschap van de Open Universiteit spelen en bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs en onderzoek. Het netwerk van alumni is dus iets waarmee jij je voordeel kunt doen en waar je zelf aan kunt bijdragen.

Meld je aan voor de alumnidatabase

Ben je alumnus en wil je op de hoogte blijven van de evenementen voor alumni en van nieuws en ontwikkelingen bij de Open Universiteit? Meld je dan aan en word zo lid van het netwerk van OU-alumni.

Blijf op de hoogte

Neem deel aan ons alumnipanel

Wil je daarnaast je stem nog extra laten gelden? Meld je dan ook aan voor ons alumnipanel. Als lid van het online alumnipanel denk je mee over het onderwijs, over mogelijke innovaties en over de rol die alumni voor de OU kunnen hebben.

Deelname alumnipanel