Certified Professional Course Closed loop supply chains

STG_BDK_MAMAN_MABPM_13006_head_large.jpg
Certified Professional Course Closed loop supply chains
 • Your Academy
 • 5 EC
 • Engels
 • Certificaat
 • Starten: doorlopend
 • € 1.750,- (eenmalig) / € 1.850,- (5 termijnen)
 • Volledig online
 • Eigen casus
 • Inschrijfduur 6 maanden
 • Stapelbaar en bouwblok MBA
Closed loop supply chains zijn voor organisaties schakel tussen strategische intentie en operationele actie. 
Langzaam maar zeker verwordt duurzaamheid tot een business propositie. Als onderdeel hiervan zien organisaties in toenemende mate waarde in de Circulaire Economie. Maar, veel bedrijven en overheden worstelen nog met de zogenaamde intentie-actie kloof: hoe gaat de circulaire economie echt waarde creëren.
Closed loop supply chains zijn voor organisaties schakel tussen strategische intentie en operationele actie. Zo maak je binnen dit model kennis met state-of-the-art concepten en toepassingen, best practices in retourmanagement, strategie (her)formulering, herontwerp van bedrijfsprocessen en verandermanagement.

Studieduur

Deze (losse) module die tevens onderdeel is van CPP Sustainability heeft een omvang van 5 ec en een studiebelasting van circa 140 uur. Hiervoor krijg je 6 maanden inschrijfrechten en ook hier geldt dat je daarbinnen zelf kunt bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Wij adviseren om minimaal 12 uur per week voor je studie vrij te maken.

Begeleiding

Het programma kan zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent. Het cursusmateriaal en de leeromgeving is in het Engels. De contactmomenten met de docenten en de opdrachten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Toelating

 • HBO werk- of denkniveau
 • Enige jaren relevante werkervaring

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

Deze course is momenteel nog in ontwikkeling.
Het startmoment kun je per mail opvragen bij het Team Your Academy. Indien de course gereed is, dan kun je op elk gewenst moment (in overleg) van start gaan.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de knop 'Aanmelden' op deze pagina.

Prijsinformatie

Voor een losse module bedragen de opleidingskosten bij eenmalige betaling € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 5 maandelijkse termijnen van € 370,-.
 
Bovenstaande bedragen zijn all-in. Er zijn dus geen bijkomende kosten en de opleiding is vrijgesteld van BTW.
 
Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op Certified Professional Programs.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst en zoek naar: studiekosten.

Diploma

Na succesvolle afronding van deze module ontvang je een deelcertificaat en na afronding van alle 4 (losse) modulen die onderdeel zijn van het Certified Professional Program Sustainability ontvang je een diploma. Dit diploma kan ingebracht worden als volledige specialisatie in yOUrMBA, aangezien CPP Sustainability is onderdeel van yOUrMBA, een praktijkgerichte MBA opleiding op academisch niveau.