Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Hierdoor kunnen wij advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Meer lezen
Leren en studeren bij de Open Universiteit

Welke wetenschappelijke opleiding past het beste bij u?

De basis van ons universitaire onderwijs wordt gevormd door geaccrediteerde wetenschappelijke bachelor- en masteropleidingen. Deze opleidingen zijn uitstekend in deeltijd te bestuderen door de opbouw van cursussen en daardoor heel geschikt om naast uw baan te bestuderen. 

Heeft u andere studieambities dan het volgen van een totale opleiding? Dan zijn er andere studieprogramma’s te volgen die gebaseerd zijn op onderdelen uit de opleidingen.

Bij een Certified Professional Program kunt u zich gericht op een specifiek gebied met een compact aanbod van cursussen bijscholen.

Bent u docent in het voortgezet of hoger onderwijs en wilt u uw mastergraad behalen? Er bestaan diverse mogelijkheden dit bij de Open Universiteit te behalen.

Kijk bij het specifieke wetenschapsgebied voor de exacte programma’s.

Een doos of kist met oude dagboeken? Daar zou ik wel raad mee weten
Bekijk het verhaal van student Ron Berkhout en raak geïnspireerd!

Opleidingen