Welke opleiding gaat het worden?

Leren is goed voor je. Je kunt nooit genoeg weten. Maar als je al een basis hebt en je wilt je graag verder verdiepen, kijk dan eens wat we allemaal in huis hebben voor je. We bieden complete bachelor- en masteropleidingen aan en ook opleidingen van kleinere omvang. Eén ding is algemeen: aan de basis van onze programma’s ligt geaccrediteerd wetenschappelijk onderwijs.

Flexibel

Alle opleidingen zijn uitstekend in deeltijd te bestuderen door de opbouw van cursussen én het grote voordeel van online onderwijs. Hierdoor dus heel geschikt om te bestuderen terwijl je ook nog werkt. Je kunt zelf beslissen hoeveel en hoelang je wilt studeren. Als je succesvol een bachelor- of masteropleiding afrondt, dan heb je je internationale academische titel ook echt verdiend.

Studiedoel

En wat is jouw motivatie om te gaan studeren? Wij zien veel verschillende redenen waarom studenten bij ons studeren. De een wil zich verder bekwamen in het eerder gekozen vakgebied om hogerop te komen, de ander wil juist een nieuwe richting op en weer een ander is beroepsmatig aan de slag gegaan met bijscholing.

Het werk dat ik nu doe had ik nooit kunnen doen zonder deze opleiding
Studente Janet Boekhout over haar studie gezondheidspsychologie. Bekijk haar verhaal en raak geïnspireerd.