ALG_StudiumGenerale_22-23_head_large.jpg

Colleges voor iedereen

Voor iedereen die zijn kennis wil verrijken: de Open Universiteit organiseerde in academisch jaar 2022-2023 weer een reeks Studium Generale publiekscolleges. Onze hoogleraren deelden weer hun kennis met iedereen.

De colleges zijn gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Binnenkort is het programma voor academisch jaar 2023-2024 beschikbaar.

Aftermovie Kick-off Studium Generale 2022-2023

Op zaterdag 1 oktober 2022 heeft de kick-off van de Studium Generale-collegereeks in het academisch jaar 2022-2023 plaatsgevonden. Drie publiekscolleges door hoogleraren in het SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. De inleiding werd verzorgd door rector magnificus prof. dr. Theo J. Bastiaens en wethouder Clemens van de gemeente Heerlen.

Denk mee!

We streven er ieder jaar naar om een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. Daarvoor hebben we jouw input nodig. Denk je met ons mee? We horen graag jouw tips & suggesties. Mail ze naar studiumgenerale@ou.nl.

Blijf op de hoogte over Studium Generale!

Ben je geïnteresseerd in de Studium Generale lezingen en wil je op de hoogte blijven van het programma? Meld je dan aan en ontvang als eerste berichtgeving over Studium Generale.

Blijf op de hoogte van het programma