null 35e diesviering met speciaal programma voor alumni

OW_OnderzoekMOOC_12289_head_large.jpg
35e diesviering met speciaal programma voor alumni
Dit jaar is het zevende lustrum van de Open Universiteit: de OU bestaat 35 jaar! Reden voor de alumnivereniging AVOU, om in nauwe samenwerking met de OU, haar leden een tweedaags programma aan te bieden, op 26 en 27 september 2019 in Heerlen.

Programma 26 september 

Het programma voor de leden van de AVOU start op 26 september om 10.30 uur bij de Open Universiteit op de Valkenburgerweg 177 in Heerlen. De lezingen die hier plaatsvinden sluiten aan op het thema ‘Kansen benutten’ van de diesviering. Deze academische plechtigheid vindt plaats vanaf 15.00 uur in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. De dag wordt om 19.00 uur afgesloten met een diner bij Van der Valk Hotel Heerlen.

Programma 27 september

Op deze dag vindt vanaf 10.00 uur een meer inhoudelijk programma plaats. Bijna-alumni die al vergevorderd zijn in hun onderzoek, presenteren dit in workshops. Locatie is gebouw Pretoria, op de campus van de OU. 
Na de middag wordt de AVOU-leden een sociale activiteit aangeboden: een bezoek aan het Thermenmuseum in Heerlen.
Voor de afsluitende borrel bezoeken wij een locatie in het centrum van Heerlen. Dit zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

Kosten

Het hele programma wordt kosteloos aangeboden door de OU en de AVOU. Als deelnemers ook willen overnachten, kan dat op eigen kosten. Inschrijven voor het programma kan tot 10 september via de website van de Alumnivereniging