PSY_Verloskunde_13781_head_large.jpg
Academische minor AVAG
Onze faculteit biedt jaarlijks een academische minor aan voor studenten van de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen die tijdens hun hbo-opleiding verdieping zoeken op academische gebied. Na het volgen van de academische minor is het mogelijk om met het hbo-diploma in te stromen in een aantal premasters van de Open Universiteit.

Doelgroep

De academische minor is uitsluitend bedoeld voor AVAG studenten. Studenten van een andere hbo-opleiding kunnen een academische minor volgen via Kies op Maat, indien de hogeschool aangesloten is bij Kies op Maat.

Aanmelden en startdatum

De academische minor start jaarlijks in september. Aanmelden is mogelijk tot 15 augustus, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn. Wil je je later aanmelden, neem dan eerst contact op met onze studieadviseur of dat nog haalbaar is.

Kosten

De kosten van de academische minor worden betaald door AVAG indien je collegegeld hebt betaald bij AVAG. Studiemateriaal en drie tentamenkansen zijn bij de prijs inbegrepen.

Vragen

Specifieke vragen over het studeren aan de Open Universiteit en het starten met de academische minor stel je via studieadvies.psychologie@ou.nl.

Jaarroosters