null Studiecentrum Brussel

STC_Brussel_16963_head_large.jpg

Studiecentrum Brussel

Adres

Locatie Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2, gebouw B, lokaal 3B206
1050 Brussel
Telefoon: +32 2 629 35 06
E-mail
Website

Openingstijden

  • Enkel op afspraak

Computergebaseerd individueel tentamen (CBI)

  • woensdag 14.00 - 17.00 uur
  • woensdag 18.00 - 21.00 uur (twee keer per maand)
  • donderdag 10.00 - 13.00 uur

Schriftelijke reguliere tentamens

Zie: www.ou.nl/tentamen

Het is mogelijk dat vanwege een groot aantal deelnemers het tentamen wordt ingepland op een andere locatie dan het studiecentrum zelf. Kijk voor de exacte locatie op de brief Tentamenoproep die u ontvangt voorafgaand aan het tentamen. De tentamenoproep vindt u ook in de Berichtenbox in mijnOU.

Routebeschrijving

De Campus Oefenplein ligt ingesloten tussen een aantal grote verkeersaders: Kroonlaan, Waversesteenweg, Generaal Jacques-laan.

Met eigen vervoer

Via bovenvermelde verkeersaders.

Openbaar vervoer

Per bus
Vanuit centrum Brussel: op de Kroonlaan rijdt de bus 95 met halte Etterbeek station. Via de Waversesteenweg met bus 34. Via de Elsenesteenweg met bus 71.

Per tram
Vanuit Noord- en Zuid-station of Centrum: twee trams rijden langs de VUB op de Generaal Jacqueslaan: tram 7 en 25 (halte VUB).

Per metro
Vanuit Centraal station: de metrolijn 5, komende van het Centraal station, richting Herman Debroux, rijdt langs de VUB. De halte Petillion is de dichtstbijgelegen stopplaats.

Per trein
Het is bovendien heel eenvoudig de VUB per trein te bereiken. Het station van Etterbeek is vlakbij de campus en heeft goede en regelmatige verbindingen met het station Brussel Noord.

Studiegids downloaden