null Studiecentrum Brussel

STC_Brussel_16963_head_large.jpg

Studiecentrum Brussel

Logo Vrije Universiteit Brussel

Adres

Locatie Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2, gebouw B, verdieping 3, lokaal 3B322
1050 Brussel
Telefoon: +32 2 629 35 06
E-mail
Website

Openingstijden

 • Enkel op afspraak

Digitaal individueel tentamen (DIT)

Voor de dagen en tijden waarop een DIT-sessie op het studiecentrum plaatsvindt kun je kijken op 'mijnOU'. Via mijnOU kun je je ook hiervoor aanmelden.

Digitaal groepstentamen (DGT)

Voor de dagen en tijden waarop een DGT-sessie op het studiecentrum plaatsvindt kun je kijken op 'mijnOU'. Via mijnOU kun je je ook hiervoor aanmelden.
Zie voor meer informatie www.ou.nl/tentamen.

Het is mogelijk dat vanwege een groot aantal deelnemers het tentamen wordt ingepland op een andere locatie dan het studiecentrum zelf. Kijk voor de exacte locatie op de brief Tentamenoproep die je ontvangt voorafgaand aan het tentamen. De tentamenoproep vind je ook in de Berichtenbox in mijnOU.

Routebeschrijving

Met eigen vervoer

 • De Campus Oefenplein ligt ingesloten tussen een aantal grote verkeersaders: Kroonlaan, Waversesteenweg, Generaal Jacques-laan. Via vermelde verkeersaders.

Openbaar vervoer

 • Per bus
  Vanuit centrum Brussel: op de Kroonlaan rijdt de bus 95 met halte Etterbeek station. Via de Waversesteenweg met bus 34. Via de Elsenesteenweg met bus 71.
 • Per tram
  Vanuit Noord- en Zuid-station of Centrum: twee trams rijden langs de VUB op de Generaal Jacqueslaan: tram 7 en 25 (halte VUB).
 • Per metro
  Vanuit Centraal station: de metrolijn 5, komende van het Centraal station, richting Herman Debroux, rijdt langs de VUB. De halte Petillion is de dichtstbijgelegen stopplaats.
 • Per trein
  Het is bovendien heel eenvoudig de VUB per trein te bereiken. Het station van Etterbeek is vlakbij de campus en heeft goede en regelmatige verbindingen met het station Brussel Noord.

Studiegids downloaden