null Event yOUrExperience op Brightlands Smart Services Campus

MST_yourMBA_14774_head_large.jpg
Event yOUrExperience op Brightlands Smart Services Campus
Ben je toe aan de volgende stap in jouw carriére? Naar een hogere managementfunctie met inhoud? Dan is het zaak dat je beschikt over de juiste '21st century skills'. Bedrijfskundige kennis, competenties en vaardigheden die nodig zijn om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Maak kennis met Design Thinking en leer denken in oplossingen. De opleiding yOUrMBA biedt jou deze skills. Op donderdag 6 juni 2019 wordt het event yOUrExperience georganiseerd op de Brightlands Smart Services Campus te Heerlen. Tijdens dit event staan Innovatiemanagement, Smart Services en Sustainability centraal. Dit zijn de drie specialisatierichtingen binnen yOUrMBA.

yOUrMBA

De MBA van de Open Universiteit biedt je alles wat je nodig hebt, op masterniveau! Het is niet alleen de meest betaalbare MBA van het land. Het is ook de enige Nederlandstalige universitaire online MBA in Nederland. Je studeert vanaf elke plek en elk apparaat. Wanneer jij wilt, in deeltijd, aan één van de beste universiteiten van het land. Onder begeleiding van top academici en experts uit de praktijk. Kijk op yOUrMBA voor meer informatie.

Over het event

Het event yOUrExperience is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van Innovatiemanagement, Smart Services en/of Sustainability: de drie specialisatierichtingen binnen yOUrMBA. Tijdens dit event kun je de mogelijkheden ontdekken van yOUrMBA en kennismaken met onze manier van lesgeven door twee workshops naar keuze bij te wonen:

  • Innovatiemanagement voor ondernemers
  • Slimme services
  • Duurzaamheid
  • Ontwerp bedenken

Programma 6 juni 2019

16:00 uur: Introductie yOUrMBA
16:20 uur: Workshop 1
16:50 uur: Workshop 2
17:30 uur: Netwerken en drankjes
18:00 uur: Einde

Aanmelden

Het event is gratis bij te wonen, maar aanmelden is gewenst. Tijdens het aanmelden kun je ook jouw keuzes voor de bij te wonen workshops aangeven.

Locatie

Brightlands Smart Services Campus
2 Smedestraat
6411 CR Heerlen

Meer informatie

Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met Team Professional-programma's: mst@ou.nl of 045-576 2777.