null Korting collegegeld geldig tot 1 september 2022

ALG_KortingCollegegeld_19845_head_large.jpg
Korting collegegeld geldig tot 1 september 2022
Ben je van plan om te gaan studeren? Maar weet je alleen nog niet precies wanneer? Dan is nu het moment om de knoop door te hakken en je alvast in te schrijven voor een cursus met een variabel startmoment.

Laatste kans studeren met korting

Tot 1 september 2022, de officiële start van het nieuwe collegejaar 2022-2023, kun je namelijk nog gebruikmaken van de kortingsregeling die de overheid heeft ingesteld. Let op: dat betekent dat je je uiterlijk 12 augustus 2022 bij ons moet aanmelden voor een cursus met een variabel startmoment om de korting op het collegegeld nog mee te pakken. Gelden er specifieke ingangseisen voor de cursus die jij wilt volgen? Meld je dan eerder aan. Wij zorgen ervoor dat je aanmelding op tijd wordt verwerkt.

De korting collegegeld vloeit voort uit het Nationaal Programma Onderwijs om studenten financiële ademruimte te geven in coronatijd. De regeling geldt voor zowel het wettelijk collegegeld als het instellingscollegegeld.

Eigen regie over je studie

Ben je nog niet bekend met de Open Universiteit? Het voordeel van ons onderwijsmodel is dat je zelf bepaalt waar en wanneer je studeert. Met een groot deel van onze cursussen kun je dus starten op een moment dat het jou het beste uitkomt. Onder begeleiding van docenten studeer je in een online leeromgeving en ontmoet je medestudenten. Je bepaalt je eigen studietempo en plant je eigen tentamendatum in.

Wil je weten welke studie bij jou past? Kijk op onze website voor ons volledige onderwijsaanbod.

Alle tarieven voor het komend studiejaar staan op www.ou.nl/kosten.