null Studiecentrum Kortrijk

STC_Kortrijk_16966_head_large.jpg

Studiecentrum Kortrijk

Adres

Locatie KU Leuven Campus Kortrijk
E. Sabbelaan 53, gebouw B, lokaal B512 en B523.
8500 Kortrijk
Telefoon: +32 56 24 61 39
E-mail
Website

Openingsuren en tijden studieadviesgesprekken en cursussen inkijken

  • enkel op afspraak

Computergebaseerd individueel tentamen (CBI)

  • maandag van 13.30 tot 16.30 uur
  • woensdag van 13.30 tot 16.30 uur en van 18.00 tot 21.00 uur

Schriftelijke reguliere tentamens

Zie: www.ou.nl/tentamen

Het is mogelijk dat vanwege een groot aantal deelnemers het tentamen wordt ingepland op een andere locatie dan het studiecentrum zelf. Kijk voor de exacte locatie op de brief Tentamenoproep die u ontvangt voorafgaand aan het tentamen. De tentamenoproep vindt u ook in de Berichtenbox in mijnOU.

Routebeschrijving

Met eigen vervoer

  • Vanuit Brugge: E403 volgen tot aan de E17, richting Gent. Kortrijk afrit 2, rechts aanhouden: richting Xpo tot aan het rond punt. Aan het rond punt links, tot aan de verkeerslichten. Rechtdoor tot aan het kruispunt. Rechtsaf: E. Sabbelaan.
  • Vanuit Gent: E17, Kortrijk afrit 2, rechts aanhouden, richting Xpo tot aan de verkeerslichten. Rechtsaf tot aan de volgende verkeerslichten. Linksaf tot aan het kruispunt. Rechtsaf: E. Sabbelaan.
  • Vanuit Ieper: A19, op einde A19 richting Xpo/Kortrijk Zuid (R8) nemen, R8 volgen tot op het einde, richting ‘Doorniksepoort’ tot aan de verkeerslichten. Rechtsaf tot aan de volgende verkeerslichten. Linksaf tot aan het kruispunt.
    Rechtsaf: E. Sabbelaan.

Openbaar vervoer

Treinreizigers kunnen uitstappen in het station van Kortrijk. Om het studiecentrum te bereiken neemt u buslijn 13 – HOOG KORTRIJK. Er is een halte aan het begin van de oprijlaan van de universiteit (rit van ongeveer 15 minuten).
Vanaf het station rijdt elke 10 à 20 minuten een bus (afhankelijk van de schoolperiodes).
Dezelfde bus (halte) brengt u opnieuw richting centrum.
Het studiecentrum bereikt u best via het onthaal in gebouw B (rode gebouw). De lokalen van het studiecentrum bevinden zich in B522 en B523.

Studiegids downloaden