null Studiecentrum Kortrijk

STC_Kortrijk_16966_head_large.jpg

Studiecentrum Kortrijk

Adres

Locatie KU Leuven Campus Kortrijk
E. Sabbelaan 53, gebouw B, lokaal B512 en B523.
8500 Kortrijk
Telefoon: +32 56 24 61 39
E-mail
Website

Openingsuren en tijden studieadviesgesprekken en cursussen inkijken

 • enkel op afspraak

Digitaal individueel tentamen (DIT)

Voor de dagen en tijden waarop een DIT-sessie op het studiecentrum plaatsvindt kun je kijken op 'mijnOU'. Via mijnOU kun je je ook hiervoor aanmelden.

Digitaal groepstentamen (DGT)

Voor de dagen en tijden waarop een DGT-sessie op het studiecentrum plaatsvindt kun je kijken op 'mijnOU'. Via mijnOU kun je je ook hiervoor aanmelden.
Zie voor meer informatie www.ou.nl/tentamen.

Het is mogelijk dat vanwege een groot aantal deelnemers het tentamen wordt ingepland op een andere locatie dan het studiecentrum zelf. Kijk voor de exacte locatie op de brief Tentamenoproep die je ontvangt voorafgaand aan het tentamen. De tentamenoproep vind je ook in de Berichtenbox in mijnOU.

Routebeschrijving

Met eigen vervoer

 • Vanuit Brugge: E403 volgen tot aan de E17, richting Gent. Kortrijk afrit 2, rechts aanhouden: richting Xpo tot aan het rond punt. Aan het rond punt links, tot aan de verkeerslichten. Rechtdoor tot aan het kruispunt. Rechtsaf: E. Sabbelaan.
 • Vanuit Gent: E17, Kortrijk afrit 2, rechts aanhouden, richting Xpo tot aan de verkeerslichten. Rechtsaf tot aan de volgende verkeerslichten. Linksaf tot aan het kruispunt. Rechtsaf: E. Sabbelaan.
 • Vanuit Ieper: A19, op einde A19 richting Xpo/Kortrijk Zuid (R8) nemen, R8 volgen tot op het einde, richting ‘Doorniksepoort’ tot aan de verkeerslichten. Rechtsaf tot aan de volgende verkeerslichten. Linksaf tot aan het kruispunt.
  Rechtsaf: E. Sabbelaan.

Openbaar vervoer

 • Treinreizigers kunnen uitstappen in het station van Kortrijk. Om het studiecentrum te bereiken neem je buslijn 13 – HOOG KORTRIJK. Er is een halte aan het begin van de oprijlaan van de universiteit (rit van ongeveer 15 minuten).
 • Vanaf het station rijdt elke 10 à 20 minuten een bus (afhankelijk van de schoolperiodes).
  Dezelfde bus (halte) brengt je opnieuw richting centrum.
 • Het studiecentrum bereik je het beste via het onthaal in gebouw B (rode gebouw). De lokalen van het studiecentrum bevinden zich in B522 en B523.

Studiegids downloaden