null Studiecentrum Leeuwarden

STC_Leeuwarden_16960_head_large.jpg

Studiecentrum Leeuwarden

Adres

Locatie Tresoar
Boterhoek 1 8911 DH Leeuwarden
Telefoon: +31 611409048
E-mail: leeuwarden@ou.nl

Openingstijden

Het studiecentrum is alleen geopend op afspraak voor waarmerken, inzage of voor DIT tentamen sessies.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken dan kun je contact opnemen via e-mail leeuwarden@ou.nl.
We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Digitaal individueel tentamen (DIT)

Op dinsdagen zijn er DIT sessies van 14.00 - 17.00 uur en van 17.30 - 20.30 uur.

Digitaal groepstentamen (DGT)

Zie: www.ou.nl/tentamen

Het is mogelijk dat vanwege een groot aantal deelnemers het tentamen wordt ingepland op een andere locatie dan het studiecentrum zelf. Kijk voor de exacte locatie op de brief Tentamenoproep die je ontvangt voorafgaand aan het tentamen. De tentamenoproep vind je ook in de Berichtenbox in mijnOU.

Routebeschrijving

Vanaf (bus)station
Stadsbus 36 richting Bilgaard/de Kei. Uitstappen aan de Groeneweg. Weg oversteken en daarna een minuut (terug-)lopen.

Lopend vanaf (bus) station (circa 15 minuten)
Richting centrum via Sophialaan en Prins Hendrikstraat. Op een gegeven moment zie je aan uw rechterhand een groot plein. Dit is het Wilhelminaplein, ook wel 'het Zaailand' genoemd. Rechtdoor blijven lopen de Doelesteeg door (voetgangersgebied). Aan het einde linksaf de Nieuwestad ZZ op. Vlak voor de versmalling rechtsaf het water over, langs het standbeeld van Anne Vondeling de Kleine Kerkstraat in. Rechtdoor lopen tot aan een brede asfaltweg (Boterhoek/Groeneweg). Aan de overzijde ziet u de gebouwen van Tresoar.

Met eigen vervoer

Vanuit Heerenveen en Drachten
Richting centrum/station. Op een gegeven moment zie je het station aan uw linkerhand. Rechtsaf de weg blijven volgen en bij mini-rotonde linksaf. Bij de volgende mini-rotonde rechtdoor, over de brug rechtsaf. Weg langs het water volgen. Aan het eind rechtsaf, over de brug bij de mini-rotonde linksaf. De weg blijven volgen en met de bocht mee naar rechts. Dit is de Groeneweg, links zie je de gebouwen van Tresoar. Rechts, direct na de bocht, is de ingang van parkeergarage Oldehove.
Kosten: vanaf €0,50 voor het eerste kwartier tot max. €6,00 per dag. Avond- en nachttarief tussen 19.00 uur en 06.00 uur max. €2,50.
Weekkaart vanaf €18,00 en maandabonnement vanaf €77,00.

Vanuit Harlingen
Bij het Europaplein rechtdoor de Harlingerstraatweg op. Aan het einde daarvan bij Us Mem (standbeeld van een koe) rechtsaf. Over de brug op de rotonde linksaf (driekwart rond). De weg blijven volgen en met de bocht mee naar rechts. Dit is de Groeneweg, links zie je de gebouwen van Tresoar. Rechts, direct na de bocht, is de ingang van parkeergarage Oldehove. Kosten zie hierboven.

Vanuit Hurdegaryp (Groningen)
Bij de 2e stoplichten linksaf (centrum). Na 50 meter bij de rotonde de eerste grote afslag rechts (Groningerstraatweg). Helemaal doorrijden.
Bij minirotonde rechtdoor; bij 2e minirotonde rechtdoor; bij 3e minirotonde driekwart om de Groeneweg/Boterhoek op. Even verderop zie je links het plein met de Oldehove, rechts de gebouwen van Tresoar. Om gebruik te maken van de parkeergarage blijf je de weg nog even volgen tot de minirotonde, daar kun je keren om vandaar weer terug te rijden naar de ingang van parkeergarage Oldehove. Kosten zie hierboven.
(NB: vanuit Groningen kun je sneller via de A7 naar Drachten en dan via de N31 (Wâldwei) naar Leeuwarden: zie routebeschrijving vanuit Drachten hierboven)