null Studiecentrum Leuven

STC_Leuven_16964_head_large.jpg

Studiecentrum Leuven

Adres

Locatie Dienst Onderwijsprofessionalisering en –ondersteuning – KU Leuven
Kapeldreef 62
3001 Heverlee
Telefoon: +32 16 32 82 10
E-mail
Website

Openingstijden

Alleen op afspraak, eventueel ook buiten de openingsuren.

  • dinsdag en vrijdag van 9.00 - 16.00 uur
  • zaterdag van 9.00 - 12.00 uur (twee keer per maand)

Digitaal individueel tentamen (DIT)

Voor de dagen en tijden waarop een DIT-sessie op het studiecentrum plaatsvindt kun je kijken op 'mijnOU'. Via mijnOU kun je je ook hiervoor aanmelden.

Digitaal groepstentamen (DGT)

Voor de dagen en tijden waarop een DGT-sessie op het studiecentrum plaatsvindt kun je kijken op 'mijnOU'. Via mijnOU kun je je ook hiervoor aanmelden.
Zie voor meer informatie www.ou.nl/tentamen.

Het is mogelijk dat vanwege een groot aantal deelnemers het tentamen wordt ingepland op een andere locatie dan het studiecentrum zelf. Kijk voor de exacte locatie op de brief Tentamenoproep die je ontvangt voorafgaand aan het tentamen. De tentamenoproep vind je ook in de Berichtenbox in mijnOU.

Routebeschrijving

Met eigen vervoer

Via E40 Brussel-Luik en E314 Lummen-Leuven: uitrit 15 (Leuven). De expresweg die je nu volgt, is de Koning Boudewijnlaan. Op het derde kruispunt met verkeerslichten sla je rechtsaf (Celestijnenlaan). Vervolgens sla je de eerste straat rechts in (Kapeldreef ). Het studiecentrum Open Universiteit bevindt zich in het laatste gebouw aan je rechterzijde, vlak naast het Innovatie- en Incubatiecentrum KU Leuven.

Openbaar vervoer

Verlaat het station aan de voorkant en ga naar het perron richting 'centrum'. Voor Studiecentrum Leuven neem je lijnbus 2 richting Campus (rit van ongeveer 30 minuten). Je stapt uit aan de halte 'Campus' (= laatste halte, vóór gebouw A). Het studiecentrum bevindt zich achteraan de Campus naast het Innovatie en Incubatiecentrum KU Leuven (ongeveer 5 minuten wandelen).

Studiegids downloaden