Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer lezen
Meet & Greet Klinische psychologie
Heb je belangstelling voor klinische psychologie of overweeg je klinische psychologie te gaan studeren? Ben je bachelorstudent en sta je op het punt een mastervariant te kiezen? Of heb je al gekozen voor de mastervariant Klinische psychologie en wil je kennismaken met het team? Kom dan op 16 december 2017 naar de Meet & Greet Klinische psychologie in Utrecht.  Je maakt kennis met het team, de opleiding, de doorgroeimogelijkheden en het beroepsveld.

Programma

  • 11.00 uur - Eva Broomans, GZ-psycholoog en seksuoloog, vertelt over haar dagelijkse klinische praktijk als seksuoloog. 
  • 11.30 uur - Andrea Grauvogl, van de vakgroep Klinische psychologie, vertelt over de mogelijkheden die je hebt om na het afronden van de masteropleiding door te studeren. De afstudeervariant is immers een voorbereidende opleiding voor een aantal postmaster opleidingen. Andrea vertelt wat deze opleidingen inhouden, hoe de aansluiting gemaakt kan worden en waar studenten tijdens hun bachelor en masteropleiding bij de OU op moeten letten om de aansluiting te optimaliseren.
  • 12.00 uur - lunch. Tijdens de lunch is het mogelijk om op een aantal laptops een virtuele snuffelstage te doen in Inleiding in de psychologie. 
  • 13.00 uur - Alumna Caren de Graaf vertelt over haar ontwikkeling tijdens en na de OU-studie.
  • 13.30 uur - Interactief event in kleine groepjes.
  • 14.00 uur - Afsluitende borrel en volop gelegenheid om kennis te maken en verder te praten met het team Klinische psychologie.

Aanmelden

Interesse? Meld je dan aan bij Monique Verschuren.
Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.