null Online infoavond bachelor Bedrijfskunde

MW_OpenStudentendag_head_large.jpg

Online infoavond bachelor Bedrijfskunde

Hoe functioneert een organisatie en hoe zorg je voor een succesvol bedrijf? Kennis van marketing en ketenmanagement is daarbij onmisbaar. En om een wendbare en innovatieve organisatie te kunnen zijn is een goed personeelsbeleid belangrijk. Hiervoor zijn mensen nodig die niet stil zitten en kansen zien om te verbeteren, strategisch inzicht hebben en zich willen ontwikkelen als bestuurder, manager of adviseur. De bachelor Bedrijfskunde geeft je een brede basis om deze kennis te kunnen toepassen. Spreekt jou dit aan? Maak dan kennis met onze bachelor Bedrijfskunde op donderdag 8 juni 2023.

Dit kun je verwachten

We beginnen stipt om 19.00 uur! Je krijgt informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding en uiteraard welke mogelijkheden de kennis je kan geven in je carrière. Verder krijg je een kijkje in de keuken van een van onze bachelor cursussen. Verder vertelt een van onze studenten hoe het nu echt is om te studeren aan de Open Universiteit. Tenslotte is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan o.a. de studieadviseur. 

Programma 

19.00 uur: Introductie van de bachelor Bedrijfskunde (Ward Ooms) 
19.15 uur: Mini-college over de cursus Marketing (Kim Janssens) 
19:30 uur: In gesprek met een student (Harmen de Ruiter) 
19.45 uur: Vraag en antwoord met de studieadviseur (Renate Nowak) 

Nieuwsgierigheid gewekt? 

Aanmelden voor de infosessie bachelor Bedrijfskunde is mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen. Op de opleidingspagina van de bachelor Bedrijfskunde staat meer informatie over de opleiding. 

Datum, tijd en locatie 

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: 19.00 - 20.00 uur 
Locatie: online via Teams (je ontvangt vooraf de deelnamelink via email).