null Open Huis Arbeids- en Organisatiepsychologie: Een baan op maat

PSY_OpenHuis_AenO_13409_head_large.jpg
Samenleving
Open Huis Arbeids- en Organisatiepsychologie: Een baan op maat
Lange tijd was de gedachte: als werk niet aansluit bij je capaciteiten en behoeften, moet je maar uitkijken naar ander werk. En over mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt is vaak gedacht dat passend werk vinden heel moeilijk is. Maar het kan ook anders. Door aan banen te sleutelen, bijvoorbeeld door middel van job crafting of job carving, kunnen banen op maat worden gecreëerd. Dit kan de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroten. Een baan op maat is het thema van het Open Huis dat plaatsvindt op 14 april 2018 in Utrecht.

Sleutelen aan banen

Het Open Huis biedt studenten en geïnteresseerden in een studie Arbeids- en organisatiepsychologie de gelegenheid om kennis te maken met het vakgebied en met de medewerkers van de vakgroep. In het Open Huis op 14 april staat het thema Een baan op maat centraal. Aan het woord komen onder andere Luc Dorenbosch en Gemma van Ruitenbeek. Luc Dorenbosch is expert op het gebied van sleutelen aan banen. Gemma van Ruitenbeek heeft expertise in het creëren van werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. 

Programma

Het Open Huis vindt plaats op zaterdag 14 april 2018 in studiecentrum Utrecht (Vondellaan 202). Het programma loopt van 13.00 tot 16.00 uur. Deze keer is er geen lunch, maar Limburgse vlaai tijdens de koffiepauze. 
Voorafgaand aan het Open Huis, van 12.30 tot 13.00 uur is er voor geïnteresseerden gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de vakgroep Arbeids- en organisatiepsychologie over de gelijknamige masteropleiding. 

Overweeg je te komen?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ons vorige Open Huis was volledig volgeboekt. Voorkom teleurstelling en meld je daarom snel aan bij Monique.Verschuren@ou.nl. Deelname is gratis en introducees zijn van harte welkom.