null Online infosessie master Management

OPENWEEK_MAMAN_head_large.jpg

Online infosessie master Management

De master Management (MSc) is geschikt voor bijvoorbeeld managers die hun kennis willen uitbreiden, voor mensen die een managementpositie ambiëren, voor (young) professionals die zich wetenschappelijk willen ontwikkelen op het gebied van managementwetenschappen, en voor diegenen die een carrièreswitch naar management overwegen.

Deze master richt zich op het toepassen van moderne managementconcepten in verschillende sectoren, zoals bedrijfsleven, non-profit en overheid. Tijdens deze tweejarige opleiding leer je kritisch denken over hoe je deze kennis kunt toepassen in diverse situaties. Je ontwikkelt vaardigheden om complexe managementproblemen aan te pakken, waarbij je constant verschillende waarden en doelen binnen organisaties tegen elkaar moet afwegen.

De nadruk ligt op wetenschappelijk onderzoek en het integreren van kennis en vaardigheden en reflectie. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om op masterniveau waardevolle bijdragen te leveren aan organisaties. De opleiding biedt een mix van online en fysieke begeleiding, waardoor je flexibel kunt studeren terwijl je ook persoonlijk contact hebt met medestudenten en docenten.

Online infosessie master Management

De masteropleiding Management biedt een breed wetenschappelijk perspectief op organisaties, ontwikkeld door toonaangevende experts in het vakgebied die een sterke link hebben met de praktijk. Het eerste jaar omvat de cursusreeks Advanced studies in management (ASM 1 t/m 4), die gebaseerd is op onderzoek en een kritische reflectie op theorie en praktijk bevordert. Na deze cursusreeks kun je kiezen uit acht keuzevakken, waaronder Controlling, Financial decision making, Public governance, Duurzaam human resource management, Organisatieverandering en -ontwikkeling, Competitive supply chains, Marketing management en Strategie en innovatie. De opleiding wordt afgesloten met een scriptie.

De master Management scoort jaar op jaar hoog in onderzoek naar de tevredenheid over de studie, zoals gemeten door de Nationale Studenten Enquête.

Spreekt dit je aan en heb je interesse in het volgen van onze master Management? Neem dan deel aan de informatiesessie op dinsdagavond 28 mei 2024 en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Programma

18.45 uur Inloggen (je ontvangt de link vooraf via e-mail)
19.00 uur Introductie master Management
Door dr. Dave Stynen, programmaleider
19.15 uur

Impressie van de cursusreeks Advanced studies in management
Door dr. Wilfred Schoenmakers, cursus-coördinator

19.30 uur Studie-ervaringen van een alumnus (Rawa Raouf MSc.)
De student deelt studietips en vertelt over de eigen ervaringen van de studie en ook hoe het is om je studie te combineren met je baan
19.45 uur

Impressie van de Premaster*
Door dr. Petra Neessen

20.00 uur

Informatie over studeren bij de Open Universiteit
Vragen stellen aan de studieadviseurs

20.15 uur Afronding

*Premaster: methoden en technieken van onderzoek
Heb je een afgeronde hbo-opleiding? Als dat het geval is, dan is de Premaster bedoeld als een brug tussen je hbo-opleiding en de master Management. De inhoud van de Premaster sluit dan ook nauw aan bij de opzet en inhoud van de masterscriptie.

Meer informatie

Heb je alvast vragen over je studieplanning of keuzemogelijkheden, dan verwijzen wij je graag naar onze studieadviseurs.

Aanmelden