null OU en RTL Z online seminar: Big Data, Big Opportunities

MST_SeminarSupplyChain_head_large.jpg
Leren
OU en RTL Z online seminar: Big Data, Big Opportunities
Wat speelt er in het bedrijfsleven, en wat moet de moderne manager in huis hebben om ook in de toekomst juist te handelen? Op woensdag 11 oktober organiseerde de Open Universiteit samen met RTL Z een gratis online seminar dat geheel in het teken stond van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Big Data en hoe managers wetenschappelijke kennis kunnen omzetten naar concrete kansen en oplossingen.

Manager van de toekomst

In het seminar werd dieper ingegaan op enerzijds nieuwe kansen van Big Data voor bedrijven en organisaties, nieuwe verdienmodellen en de gevolgen daarvan en anderzijds de kwetsbaarheid van individuen en organisaties, met name op het terrein van veiligheid (en privacy). Professor dr. Marko van Eekelen (hoogleraar softwaretechnologie) en dr. ir. Harald Vranken (hoofddocent Informatica) namen je daarvoor mee in de complexe wereld van Big Data en digitale veiligheid.

Prof. dr. ir. Remko Helms is hoogleraar Informatiekunde en Business Intelligence en Data Science specialist. Prof dr. ir. Harold Krikke (hoogleraar Supply Chain) is expert in veranderingsprocessen naar een duurzame samenleving, hij vertelde wat de overheid daarin verwacht van bedrijven.

Uitzending terugkijken

Het seminar werd op 11 oktober van 20.30 tot 21.30 uitgezonden op RTLZ.nl. Live-uitzendingen via RTLZ.nl kunnen vanaf elke locatie worden gevolgd en op een later moment worden teruggekeken.

Bekijk het online seminar Manager 2.0: Big Data, Big Opportunities