null Studentendag Management en Bedrijfskunde

Studentendag Management en Bedrijfskunde

Op vrijdag 12 april 2024 organiseert de faculteit Managementwetenschappen in de Verkadefabriek in Den Bosch opnieuw de landelijke studentendag voor bachelor-, premaster-, masterstudenten, alumni én belangstellenden.

Thema van de dag: Geluk

Op het programma staan boeiende lezingen van gastsprekers en docenten rondom het thema Geluk. In de namiddag is er volop gelegenheid om te netwerken met (mede)studenten, alumni, docenten en hoogleraren.

De brede opzet van het programma garandeert een interessante dag voor zowel studenten, alumni als belangstellenden. Onze masterstudenten kunnen zich ook verdiepen in de afstudeerrichtingen binnen de master.

In de namiddag kun je doorlopend informatiestands bezoeken. Er zijn stands van de vakgroepen Strategisch management, Marketing en supply chain management, Organisatie en Accounting en financiering. Daarnaast zijn er ook stands bemand door studieadviseurs en de opleidingscommissies.Er is volop gelegenheid tot persoonlijk contact met studieadviseurs en docenten.

En dat is nog niet alles. Als kers op de taart vieren we samen het 40-jarig lustrumjaar van de Open Universiteit, een mijlpaal die we graag met iedereen willen delen. Dit jubileumjaar staat symbool voor 40 jaar van excellent onderwijs, innovatie en grensverleggend onderzoek.

De afsluiting van de dag vindt plaats om 16.30 uur, gevolgd door een gezellige borrel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens deze middag vol inspiratie en mogelijkheden.

Meer informatie

  • Thema van de dag: Geluk
  • Datum: vrijdag 12 april 2024, van 12.00 - 17.30 uur
  • Locatie: Verkadefabriek in Den Bosch, Boschdijkstraat 45, Den Bosch

Wil je deelnemen aan deze dag? Kijk voor meer informatie over de inhoud en het programma op de webpagina van de studentendag Management en Bedrijfskunde en meld je aan. Deelname aan de dag is gratis.