null Studiecentrum Amsterdam gaat verhuizen!

ALG_Verhuizing_2021_head_large.jpg
Studiecentrum Amsterdam gaat verhuizen!
Ons studiecentrum in Amsterdam aan de Amstelveenseweg 390 gaat binnenkort verhuizen naar een andere locatie. Hierdoor is het studiecentrum de hele maand september (tijdelijk) gesloten.

Aanleiding voor de verhuizing is de toekomstige gebiedsontwikkeling van de gemeente Amsterdam. Tot en met 31 augustus 2021 verandert er niks en kun je gewoon terecht op de huidige locatie. Vanaf maandag 4 oktober 2021 is iedereen van harte welkom in het nieuwe studiecentrum in het OZW-gebouw (7e etage) van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronaregels. Kijk voor meer informatie op de pagina van studiecentrum Amsterdam.

Ligging en bereikbaarheid

Het OZW gebouw ligt op de campus van de Vrije Universiteit aan De Boelelaan en biedt aantrekkelijke onderwijsfaciliteiten en restaurants. Bovenal is het een inspirerende plek voor ontmoeting en kennisuitwisseling. De bereikbaarheid is goed, zowel met de fiets, het openbaar vervoer vanaf intercitystation Amsterdam Zuid, als met de auto (vanaf de A10).


VU-OZW gebouw, De Boelelaan 1109, 1081 HV Amsterdam