ALG_STUDIEGIDSEN_head_large.jpg

Studiegids Onderwijswetenschappen

Ben je je aan het oriënteren op een studie onderwijswetenschappen? Wij willen jou graag de informatie aanbieden die je nodig hebt voor het maken van jouw studieplannen. Naast de informatie over ons onderwijs en opleidingen die wij op onze website publiceren, bieden wij deze informatie ook aan in een studiegids. In deze gids staat alle opleidingsinformatie, tentamen- en begeleidingsinformatie en een overzicht van de cursussen opgenomen. Wil je je aanmelden voor een cursus of opleiding? Dat kan via deze website waarop alle actuele informatie en wijzigingen telkens worden gepubliceerd.
  • Masteropleiding Onderwijswetenschappen
    De moderne samenleving heeft behoefte aan effectieve, aantrekkelijke en efficiënte leeromgevingen op scholen, de werkplek, thuis en onderweg. Wil jij straks als expert zorgen voor deze hoognodige omgevingen? Ga dan voor de Master Onderwijswetenschappen van de Open Universiteit!
     
  • Premaster Onderwijswetenschappen
    Met een hbo- of wo- achtergrond doorstromen naar de masteropleiding Onderwijswetenschappen? De premaster Onderwijswetenschappen geeft na afronding rechtstreeks toelating tot deze master. Na het afronden van de premaster heb je voldoende onderwijskundige kennis, onderzoeks- en academische vaardigheden opgedaan om de masteropleiding Onderwijswetenschappen te kunnen volgen.

Studiegids aanvragen