Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer lezen
Studiecentrum Zwolle

Adres

Locatie Zwolle Hanzeland
Koggelaan 3F (2e verdieping)
Telefoon: +31 38 4297610
E-mail: zwolle@ou.nl

Openingstijden

 • maandag van 14.00 - 21.00 uur
 • dinsdag van 14.00 - 18.00 uur
 • woensdag van 14.00 - 21.00 uur
 • donderdag van 14.00 - 18.00 uur

Gewijzigde openingstijden

 • Het studiecentrum is gesloten op donderdag 5 juli en woensdag 11 juli.
 • In de zomerperiode van maandag 16 juli t/m vrijdag 17 augustus is het studiecentrum beperkt geopend op:
  - dinsdag van 14.00 uur - 18.00 uur
  - woensdag van 14.00 uur - 18.00 uur
  - donderdag van 14.00 uur - 18.00 uur.

Computergebaseerd individueel tentamen (CBI)

 • maandag om 14.00 uur en om 18.30 uur

NB.1. In de zomerperiode van maandag 16 juli t/m vrijdag 17 augustus vinden de CBI tentamens plaats op donderdag van 14.00 - 17.00 uur. De wachtruimte is een half uur voorafgaand aan de openingstijd open.

NB.2. Door spoorwerkzaamheden is het studiecentrum Zwolle van 30 juni tot en met 16 juli met de trein slecht bereikbaar. Er is in dat tijdvak ook een tentamenperiode, houdt hier rekening mee als u normaal gesproken met de trein wilt komen!

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Met eigen vervoer

U kunt vanaf iedere richting de aanwijzing P&R volgen.

Vanaf de A28 de afslag 18 (Zwolle-Zuid
Richting Zwolle-Zuid aanhouden (N337). Volg P&R (= na 800 meter over het spoorviaduct, daarna links), zie verder *.

Vanaf Wijhe/Olst/Deventer
Over de IJsseldijk naar Zwolle. Weg volgen, gaat over in de IJsselallee (N337). Na BP-pomp tweede stoplicht rechts (afslag P&R en Hanzeland), zie verder *.

Vanaf Heino/Raalte
Eerste stoplicht bij Zwolle links, ri. Kampen (N337). De N337 blijven volgen, ga na het spoorviaduct rechtsaf (blijft N337). Na BP-pomp tweede stoplicht rechts (afslag P&R en Hanzeland), zie verder *.

* Na 100 meter bij T-splitsing -voor het TNT-gebouw- naar rechts (Koggelaan) en direct links (Hanzelaan) om de auto te parkeren.

Let op: Routeplanners sturen u op de T-splitsing naar links. Dat is ook de Koggelaan en daar staat een school, dus dat wekt verwarring.

Parkeren

Er zijn meerdere parkeergelegenheden in de buurt: rechts via de poort onder het gebouw Hanzehoven door naar de parkeerplaatsen op het binnenplein. U bereikt het studiecentrum via de achteringang aan het eind van de parkeerplaats.

Iets verder rechtdoor, na het gebouw rechts vindt u na 150 meter de parkeergarage 'Lübeckplein' of nog verder parkeergarage 'Pas de Deux' en parkeerterrein Hanzelaan (ca. 10 min. lopen).

Met de trein/streekbus

Zomerstop treinstation Zwolle

In de zomer van 2018 vindt zwaar werk plaats rondom treinstation Zwolle, helaas nog wel voor de zomervakantie van 30 juni t/m 16 juli. In die twee weken gaan sporen, wissels en perrons op de schop en zullen er verbeteringen worden aangebracht aan de spoorbeveiliging. Dit is allemaal nodig om te zorgen dat de sporen bij Herfte uitgebreid kunnen worden. Zo hoeven straks de treinen richting Emmen en Meppel niet meer op elkaar te wachten om te passeren.
- In plaats van treinen zullen er bussen rijden tussen Meppel - Kampen Zuid, Meppel - 't Harde, Meppel - Zwolle, Zwolle - 't Harde en Zwolle - Olst.
- Ook op de trajecten van Blauwnet rijden in deze periode geen treinen tussen Zwolle - Kampen, Zwolle - Ommen en Zwolle - Raalte.
- De extra reistijd is 15 tot 45 minuten.

Looproute van station naar studiecentrum

Verlaat het station via de zuidzijde en steek het Lübeckplein over. U komt nu op de Koggelaan, deze naar rechts in lopen. Na 50 meter gaat de gevel over in een galerij. Na 75 meter in die galerij vindt u de ingang van het studiecentrum.