PSY_ActiefLeven_head_large.jpg
Project Actief Leven
Wist u dat meer dan de helft van de Nederlanders niet genoeg beweegt? Terwijl genoeg bewegen juist veel (gezondheids)voordelen heeft! De vakgroep gezondheidspsychologie van de Open Universiteit heeft daarom verschillende programma’s voor op de computer gemaakt waarbij deelnemers persoonlijke online beweegadviezen krijgen. Veel deelnemers zijn hierdoor al meer gaan bewegen. In het Actief Leven project worden deze programma’s verder verbeterd.

Deelnemen aan het Actief Leven project

Fijn dat u interesse heeft om mee te doen aan het Actief Plus programma, onderdeel van het Project Actief Leven! Actief Plus bestaat uit drie online persoonlijke beweegadviezen verdeeld over 3 maanden. Daarnaast ontvangt u een activity tracker om te gebruiken in de periodes tussen de adviezen. Ook als u in het dagelijks leven beperkt wordt door een (chronische) aandoening kunt u meedoen. De beweegadviezen houden hier rekening mee.

Aanmelden?

Er kan maar een beperkt aantal deelnemers meedoen aan het Actief Plus programma. Hierbij geldt vol=vol. Meer informatie of aanmelden? Klik op onderstaande aanmeldknop!

Meer informatie en aanmelden