ALG_alumni_head_large.jpg

Evenementen


De Open Universiteit organiseert verschillende evenementen die interessant zijn voor onze alumni. Zoals vakspecifieke bijeenkomsten, studiedagen, symposia, de dies natalis, promoties, oraties en natuurlijk onze speciale alumnidag en/of -week. Deze laatste evenementen worden speciaal georganiseerd voor onze alumni en bestrijken een algemeen maatschappelijk relevant thema.

Studium Generale publiekscolleges 2022-2023

Voor iedereen die zijn kennis wil verrijken: de Open Universiteit biedt op zaterdag 1 oktober 2022 drie publiekscolleges in het SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. Traditiegetrouw vormen deze colleges de kick-off van Studium Generale in het nieuwe academisch jaar.

Kick-off Studium Generale 1 oktober

Traditiegetrouw wordt de reeks van het nieuwe academisch jaar afgetrapt in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. Op zaterdag 1 oktober delen drie hoogleraren bevindingen uit hun wetenshapsgebied met het brede publiek. Zo heb je de unieke kans om drie publiekscolleges over uiteenlopende onderwerpen bij te wonen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina van Studium Generale.