BT_OU_head_large.jpg

Waarom kiezen voor de Open Universiteit?

Academisch onderwijs én onderzoek voor iedereen toegankelijk maken, dat is al 40 jaar de doelstelling van de Open Universiteit. Vanuit de (zakelijke) markt groeit de vraag naar individuele ontwikkeling en actuele kennis rondom thema’s zoals innovatie, data science, digitalisering en duurzaamheid. Voor deze snel ontwikkelende thema’s is expertise nodig om kansen te benutten om te groeien, te veranderen en nieuwe paden te bewandelen.

Medewerkers met de juiste kennis van zaken zijn cruciaal binnen een organisatie. Door te investeren in de kennis en ontwikkeling van de medewerkers, kun je je organisatie een strategische upgrade geven. Dit vraagt om een persoonlijke en duidelijke aanpak.

Naast het vakinhoudelijke onderzoek op de negen wetenschapsgebieden Gezondheid, Informatica, Informatiekunde, Kunst en cultuur, Management, Duurzaamheid en milieu, Onderwijs, Psychologie en Rechten kent de Open Universiteit een multidisciplinair programma: Innovating for resilience. Deze samenwerking waarbij al onze disciplines betrokken zijn, stelt ons in staat om samen met jou de complexe vraagstukken binnen jouw organisatie te onderzoeken en vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

In samenwerking met de Open Universiteit kies je voor een partner die zich inzet voor wetenschappelijke excellentie en innovatie. Dankzij de nauwe verbondenheid van onze faculteiten en het multidisciplinaire karakter van ons onderzoek en onderwijs, helpt de Open Universiteit de uitdagingen binnen jouw organisatie én binnen de maatschappij in het algemeen te doorgronden. Samen kunnen we de complexe uitdagingen van deze tijd aan, met oplossingen die duurzaam en wetenschappelijk onderbouwd zijn.