Meet and Match Cultuurwetenschappen

Twee dagen proefstuderen aan de Open Universiteit

Cultuurwetenschappen studeren. Wat leer je dan precies en hoe gaat dat in zijn werk? En vooral: hoe moet je deze studie eigenlijk aanpakken als je ook nog werkt? Dit zijn heel reële vragen. Wij kunnen je alles uitleggen maar misschien wil je het wel ervaren voordat je begint. Het Meet and Match weekend is de perfecte gelegenheid om echt kennis te maken met cultuurwetenschappen studeren aan de Open Universiteit.

Programma 18-19 januari 2020

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 vindt het Meet and Match Cultuur plaats in ons studiecentrum in Utrecht. Aan de hand van colleges, lezingen van experts, het lezen van wetenschappelijke literatuur en te oefenen met het analyseren van bronnen krijg je dankzij dit weekend een uitstekend beeld van de studie cultuurwetenschappen bij de Open Universiteit.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan. Deelname aan het hele weekend kost 99,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het cursusgeld van de eerste cursus.

Vooraf krijg je voorbereidingsmateriaal toegestuurd dat je moet bestuderen. Het is daarom verstandig je zo snel mogelijk aan te melden om de kennismaking optimaal te kunnen benutten. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2020.

Programma Meet and Match