Rechten studeren?

Maak kennis met onze bachelor

Rechten studeren. Wat leer je dan precies en hoe gaat dat in zijn werk? En vooral: hoe moet je deze studie eigenlijk aanpakken als je ook nog werkt? Dit zijn heel reële vragen. Wij kunnen je alles uitleggen maar misschien wil je het ook wel een beetje ervaren voordat je begint. De online Meet and Match is de perfecte gelegenheid om zelf kennis te maken met rechten studeren aan de Open Universiteit maar ook om vragen te stellen en te horen hoe een andere student de studie beleeft.

Meld je aan

Op zaterdag 13 juni 2020 vindt de online Meet and Match Rechten plaats. Tijdens een online sessie samen met een aantal andere geïnteresseerde studenten krijg je een helder en realistisch beeld van de studie. Je maakt kennis met het vakgebied van jurist, de studie-inhoud, de leermethode en een student uit de bacheloropleiding vertelt over de studie. Uiteraard kun je al je vragen stellen aan de studieadviseur en ontvang je alle informatie die je nodig hebt om aan de studie te kunnen beginnen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan door op de button aan de rechterzijde te klikken. Deelnemen aan een sessie kan in de ochtend, in de middag of in de avond. Na aanmelding krijg je een tekst toegestuurd met een korte opdracht. Deze opdracht moet je vooraf terugsturen. De terugkoppeling op de opdrachten is onderdeel van de sessie. Elke sessie duurt ongeveer twee en een half uur.

Aanmelden