Rechten studeren?

Maak kennis met onze bachelor

Rechten studeren. Wat leer je dan precies en hoe gaat dat in zijn werk? En vooral: hoe moet je deze studie eigenlijk aanpakken als je ook nog werkt? Dit zijn heel reële vragen. Wij kunnen je alles uitleggen maar misschien wil je het ook wel een beetje ervaren voordat je begint. De online Meet and Match is de perfecte gelegenheid om zelf kennis te maken met rechten studeren aan de Open Universiteit maar ook om vragen te stellen en te horen hoe een andere student de studie beleeft.

Meld je aan

Op 19 juni 2021 vindt de online Meet and Match Rechten plaats. Tijdens een online sessie samen met andere geïnteresseerden krijg je een helder en realistisch beeld van de studie. Je maakt kennis met het vakgebied van jurist, de studie-inhoud, en de leermethode. Ook krijg je te horen hoe een huidige rechtenstudent de opleiding ervaart. Uiteraard kun je al je vragen stellen aan de studieadviseur en ontvang je alle informatie die je nodig hebt om aan de studie te kunnen beginnen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen (zie ook button Aanmelden). Na aanmelding krijg je rechtswetenschappelijke literatuur en een casus toegestuurd. De literatuur en de casus dien je goed te bestuderen. De casus zullen we tijdens Meet and Match bespreken. Ook wordt je gevraagd een korte vragenlijst in te vullen. De voorbereidingstijd bedraagt waarschijnlijk zo’n vier uur.

Let op: Aanmelden is mogelijk tot en met 16 juni 2021.