null Jol Stoffers over innovatief werkgedrag tijdens Brightlands Innovation Challenge

MW_Samenwerking_WardOoms_14969_head_large.jpg
Jol Stoffers over innovatief werkgedrag tijdens Brightlands Innovation Challenge
Op 27 oktober 2020 participeert OU-hoogleraar Jol Stoffers in de Brightlands Innovation Challenge, een interactieve dialoog over de toekomst van innovatie. De inbreng van Stoffers betreft het belang van de regionale context waarbinnen succesvolle innovatie kan plaatsvinden. Hoe innovatief werkgedrag van werknemers, en daarmee employability, bevorderd kan worden.

De innovatie innoveren

Centraal in de Brightlands Innovation Challenge staat de vraag hoe innovatie eruit zal zien in de toekomst. Drie sprekers, allen experts afkomstig uit toonaangevende innovatieve bedrijven, gaan in op de wetenschappelijke, de menselijke (talent) en de facilitaire aspecten van het creëren van innovatie. Jol Stoffers, bijzonder hoogleraar Employability in de context van een innovatieve en lerende regio, gaat in gesprek met Brightlands executives over het bevorderen van innovatief werkgedrag en het belang van een innovatieve en lerende regio.

Feel the chemistry

De challenge maakt deel uit van het Feel the Chemistry Festival *. Aanleiding voor het festival is 80 jaar materialeninnovatie en chemie in Geleen. Met het festival kijken bedrijven en kennisinstellingen op de Brightlands Chemelot Campus vooruit naar een innovatieve toekomst. Deze Campus werd bijna zeven jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een uniek en grensverleggend materialeninnovatie-ecosysteem.

Over professor Jol Stoffers

Prof. dr. Jol Stoffers is bijzonder hoogleraar Employability in de context van een innovatieve en lerende regio bij de faculteit Management. Zijn onderzoek richt zich op de wijze waarop regionale arbeidsmarktactoren (werkgevers, onderwijs en overheid) contextuele condities kunnen genereren, opdat employability van (potentiële) werknemers kan worden bevorderd. Daarnaast is hij lector aan de Zuyd Hogeschool met de leeropdracht Employability en wetenschappelijk directeur van NEIMED. Het sociaal-economisch kenniscentrum NEIMED is een samenwerkingsverband van de Open Universiteit, Zuyd Hogeschool en de Universiteit Maastricht.

* Deze website is niet meer beschikbaar.