ALG_OnderwijsInnovatie_1_20_head_large.jpg
OnderwijsInnovatie
Sinds maart 1999 geeft de Open Universiteit (OU) het tijdschrift OnderwijsInnovatie (OI) uit dat onderwerpen behandelt die te maken hebben met innovaties in het gehele hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen. Sinds september 2018 doen we dat in digitale vorm. Op woensdag 18 maart 2020 zal het laatste online magazine verschijnen. We hebben namelijk geconcludeerd dat de valorisatie van onderwijsinnovatieonderzoek het format van OI is ontstegen. Ter geruststelling: we stoppen niet met onderwijsinnovatie of met de berichtgeving hierover, maar stappen over op andere (interactieve) media en kanalen.

De nieuwste OI

Bekijk hier de meest recente en tevens laatste uitgave.

Lustrumeditie

Speciaal voor het 7e lustrum van de Open Universiteit is OnderwijsInnovatie in gedrukte vorm uitgegeven. Deze uitgave is verspreid naar universiteiten, hogescholen en (universiteits)bibliotheken. De pdf van de uitgave is voor iedereen beschikbaar.

Eerdere uitgaven

Eerdere uitgaven van de gedrukte versie van OnderwijsInnovatie t/m nummer 2 (juni 2018) kunt u als pdf-bestand bekijken of downloaden. Vanaf nummer 3 (september 2018) t/m nummr 1 (maart 2020) kunt iedere digitale uitgave terugblikken in ons digitale archief.

Informatie voor abonnees

Als u aangemeld bent als abonnee, zullen we u over een tijdje op de hoogte brengen van de ontwikkelingen ten aanzien van onze onderwijsinnovatie en de valorisatie van ons onderzoek. We houden daarom uw gegevens nog even in ons databestand. Uiteraard kunt u zich ten alle tijden afmelden via de link onder de aan u gestuurde mail. U zult dan geen mail meer ontvangen. In elke mail is ook een link opgenomen waarmee u uw gegevens kunt wijzigen.