Certified Professional Course Advanced Cybersecurity

STG_BDK_MAMAN_MABPM_13006_head_large.jpg
Certified Professional Course Advanced Cybersecurity
  • Managementwetenschappen
  • 5 EC
  • Vanaf € 1750
Deze module geeft een introductie tot organisatorische aspecten rondom cybersecurity en cybercrime.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

  • Personen die binnen hun eigen organisatie oog hebben voor verbeteringen en hier meer kennis over willen vergaren
  • Personen die hun eigen ontwikkeling een boost willen geven/naar een hoger niveau willen tillen
Met de opkomst van digitale netwerktechnologie is onze maatschappij radicaal aan het veranderen. Informatie is direct en vierentwintig uur per dag en tegen minimale kosten beschikbaar overal ter wereld. Hoewel het internet en cyberspace enorm veel voordelen en kansen met zich brengt, zijn er ook risico’s verbonden aan deze nieuwe technologieën. De laatste jaren is er sprake van een sterke toename van cybercrime waardoor veel organisaties slachtoffer inmiddels slachtoffer zijn geworden cybercriminaliteit. Deze module geeft een introductie tot organisatorische aspecten rondom cybersecurity en cybercrime.

Studieduur

Circa 7 weken. Studiebelasting bedraag 16 - 20 uur per week en in totaliteit circa 140 uur.
Hiervoor krijg je 6 maanden inschrijfrechten.

Begeleiding

Het programma kan zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundige universitair docent. Voertaal van deze professional course is Engels. In overleg met de docent is het inleveren van een opdracht in het Nederlands mogelijk.

Toelating

  • Een afgeronde hbo of universitaire opleiding (bachelor of master diploma)
  • Enige jaren relevante werkervaring

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden

Starten

Op elk gewenst moment (in overleg).

Prijsinformatie

Totaalbedrag voor deze module is € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om in te schrijven voor het hele CPP Smartservices. De prijs van dit CPP bedraagt € 6495,- (vier onderdelen). Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.

Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Fiscale aftrekbaarheid

Dit bedrag is all-in. Er zijn geen bijkomende kosten en de opleiding is vrijgesteld van BTW. Betaal je de opleiding zelf? Dan zijn de studiekosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Diploma

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat van de Open Universiteit. De doorlopen cursus kan ingebracht worden in/maakt onderdeel uit van het CPP Smartservices en yOUrMBA.