Certified Professional Course Blended learning als onderwijsinnovatie

Certified Professional Course Blended learning als onderwijsinnovatie
  • Onderwijswetenschappen
  • 5 EC
  • Vanaf € 1750
Maak kennis met enkele modellen voor de implementatie van blended learning.

Wat leer je in deze opleiding?

Binnen het onderwijs wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van leertechnologie. Onderwijsinstellingen passen daarbij voornamelijk vormen van blended learning toe. Dit is een mengvorm van face-to-face en ICT-gebaseerde leeractiviteiten, leermaterialen en tools. Face-to-face en online leren maken een substantieel onderdeel uit van het onderwijs of opleiden; idealiter versterken ze elkaar ook.

De invoering van blended learning is ook een onderwijsinnovatie. De adoptie van leertechnologie in het onderwijs leidt tot specifieke 'issues'. Bij de invoering van blended learning heb je namelijk ook met andere factoren te maken dan bij onderwijsinnovaties waarbij technologie nauwelijks een rol speelt.

In deze module maken deelnemers onder meer kennis met enkele modellen en raamwerken die bij de implementatie van blended learning kunnen worden. Deelnemers gebruiken deze modellen voor het analyseren van een casus rond de invoering van blended learning en voor het ontwikkelen van een presentatie van een voorstel voor de implementatie van blended learning.

Studieduur

Circa 7 weken. Studiebelasting bedraag 16 - 20 uur per week.

Begeleiding

Het programma kan zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent.Voertaal van deze professional course is Nederlands. Er kan wel gebruik gemaakt worden van Engelstalige literatuur.

Toelating

  • Hbo werk- of denkniveau.
  • Tenminste vijf jaar relevante werkervaring. Afhankelijk van je achtergrond kan een aanbevelingsbrief van werkgever of eigen motivatiebrief met daarin doelstelling of een intakegesprek met onze Studieadviseur van Contractonderwijs onderdeel van je toelating uitmaken.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

U kunt starten op elk gewenst moment (in overleg).

Prijsinformatie

Totaalbedrag voor deze course is € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om in te schrijven voor het hele CPP Onderwijsinnovatie 
De prijs van dit CPP bedraagt € 6.495,- (vier onderdelen). Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.
 
Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Diploma

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat van de Open Universiteit. De doorlopen cursus kan ingebracht worden in/maakt onderdeel uit van het CPP Onderwijsinnovatie en yOUrMBA.