Certified Professional Course Inleiding Python programmeren

Certified Professional Course Inleiding Python programmeren
  • Informatica
  • 2,5 EC
  • Vanaf € 1295
Binnen deze module leert u de belangrijkste programmeerconcepten in de populaire taal Python.
Binnen deze module leert u de belangrijkste programmeerconcepten in de populaire taal Python. Deze programmeertaal zal verder in het vervolg van het volledige CPP Artificial Intelligence Engineer worden gebruikt voor opdrachten. Voor het  volgen van het tweede en derde onderdeel van de opleiding is een goede kennis/vaardigheid van Python noodzakelijk. Als u dus de losse onderdelen wilt volgen, dan is het van belang om in eerste instantie de voorkennis van Python te hebben verkregen via dit eerste onderdeel of bijvoorbeeld via het Certified Professional Program Java- en app-programmeur.
 
Het studiemateriaal is grotendeels engelstalig, maar het programma is nederlandstalig.

Studieduur

Circa 5 weken.
U moet rekening houden met een tijdsinvestering van 15 tot 20 uur per week.

Begeleidingsbijeenkomsten

Utrecht 1 face-to-face bijeenkomst, de overige bijeenkomsten zijn online.

Tentaminering

Afsluitende programmeeropdracht.

Locatie

Utrecht 1 face-to-face bijeenkomst, de overige bijeenkomsten zijn online.

Toelating

U moet beschikken over:
  • Wiskunde op VWO niveau
  • Enige programmeerkennis in een imperatieve taal is sterk aan te raden. Voor het tweede en derde onderdeel van het volledige programma Artificial Intelligence Engineer is een goede kennis/vaardigheid van Python noodzakelijk. Als u dus de losse onderdelen wilt volgen, dan is het van belang om in eerste instantie de voorkennis van Python te hebben verkregen via dit onderdeel of bijvoorbeeld via het Certified Professional Program Java- en app-programmeur.
Indien u twijfelt of behoefte heeft aan advies kunt u ons altijd een mail sturen: mst@ou.nl

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

De geplande start van een volgende course is begin 2021. Het rooster is nog in ontwikkeling en zal rond de zomer 2020 worden vastgesteld. Wilt u graag meer info of wilt u graag op de hoogte gehouden worden, dan kunt u dit per mail kenbaar maken via you@ou.nl.

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 1.295,-.Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd. Indien u tot 4 weken vóór de startdatum inschrijft, dan kunnen we u een vroegboekkorting aanbieden van € 100,- op het totaalbedrag.

Actie

Indien u tot 4 weken vóór de startdatum inschrijft, dan kunnen we u een vroegboekkorting aanbieden van € 100,- op het totaalbedrag.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaalt u zelf dit onderdeel? Dan geldt voor u dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst en zoek naar: studiekosten.
 
Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van dit onderdeel ontvangt u een certificaat van de Open Universiteit.

Contact

Wilt u graag meer informatie over deze specifieke Certified Professional Course, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.