Loopbaanmanagement Master thesis

STG_BDK_MAMAN_MABPM_13006_head_large.jpg
Loopbaanmanagement Master thesis
  • Managementwetenschappen
  • 15 EC
  • Vanaf € 5995
De Thesis Loopbaanmanagement omvat het doen van een zelfstandig praktijkgericht onderzoek begeleid door ervaren docenten.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Zowel loopbaanprofessionals als afnemende organisaties waarbij de behoefte groeit aan begeleiding op meer strategisch niveau, met een wetenschappelijk fundament.
In de thesis Loopbaanmanagement bewijst u dat u de academische competenties hebt verworven om als zelfstandig beroepsoefenaar op academisch niveau te functioneren. De thesis is een afsluitende proeve van bekwaamheid in het zelfstandig kunnen uitvoeren van een academisch geborgd praktijkonderzoek. Als voorbereiding op de thesis wordt aandacht besteed aan algemene onderzoeks- en schrijfvaardigheden, alsmede aan het belang van academisch denken en handelen. Vervolgens wordt aan de hand van een in samenspraak vast te stellen onderzoeksvraagstuk de onderzoekscyclus doorlopen. Bij het schrijven van de thesis vindt inhoudelijke en procesmatige ondersteuning door een ervaren docent plaats.

Studieduur

U kunt uw eigen studietempo bepalen, maar u heeft maximaal 14 maanden inschrijfrechten.

Begeleiding

Individuele begeleiding door ervaren docenten.

Toelating

Als u zich wilt aanmelden, dan dient u éérst alle 10 blokken van ieder 3 EC van de Master Loopbaanmanagement voldoende te hebben afgerond.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

U kunt per direct starten op elk gewenst moment, maar voor de thesis dient u eerst de losse onderdelen te hebben afgerond.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina.

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 5.995,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 10 termijnen van € 620,-. Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd. De prijs is inclusief individuele begeleiding en beoordeling van de thesis.
 
* Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.
 
 

Contact

Wilt u graag meer informatie over een specifiek Professional Program, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.