null BISS introduceert het Certified Data Science Program

INF_BISS_DataScience_head_large.jpg
Data Science
BISS introduceert het Certified Data Science Program
Begin oktober 2017 start het BISS Certified Data Science Program, een uniek en uitdagend programma* met een mix aan geavanceerde data science onderwerpen. Het programma, gegeven in deeltijd, start op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

BISS Certified Data Science Program

Het BISS Certified Data Science Program bestaat uit twee semesters, te weten 'Foundation' (semester 1) en 'Future' (semester 2). Een semester duurt vier tot vijf maanden met daarin korte (een week) en lange modules (twee tot vier weken). U start het programma met Foundation, waarmee u de basis legt voor deelname aan het Future-semester.

Deelnemen

Heeft u een sterke interesse in het verbeteren van uw technische data science skills en competenties, dan is dit uw kans om opgeleid te worden door toonaangevende BISS-experts. Wetenschappelijke specialisten met kennis over de meest recente data science ontwikkelingen. Wilt u nu deelnemen aan de volledige Foundation of één (of meerdere) losse modules volgen? Vul dan het *online registratieformulier in. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ga voor meer informatie naar de *informatiepagina.

*Deze info is niet meer beschikbaar en het programma wordt niet meer aangeboden.

BISS Institute

Het internationaal georiënteerde BISS Institute is een samenwerkingsverband van de Open Universiteit, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. Het richt zich op excellent onderzoek en onderwijs en intensieve samenwerking met het bedrijfsleven. Het BISS is het wetenschappelijke instituut van de Brightlands Smart Services Campus (SSC) in Heerlen.