null Judith Semeijn: 'Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij?'

MST_JudithSemeijn_14127_head_large.jpg
Duurzaamheid
Judith Semeijn: 'Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij?'
Op donderdag 12 april 2018 verzorgt prof. dr. Judith Semeijn, hoogleraar Duurzaam HR van de Open Universiteit, een college met als titel 'Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij?' voor de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) in de Jaarbeurs Utrecht.

Werkcollege

Gekozen is voor de vorm van een werkcollege, wat betekent dat naast de lezing er volop ruimte is voor vragen en dialoog. Judith Semeijn zal ingaan op de state-of-the-art kennis rondom duurzame inzetbaarheid en welke factoren naar haar idee cruciaal zijn voor de verdere doorontwikkeling daarvan.

In het werkgedeelte van het college kunnen de aanwezigen aan de slag met een zogenaamde krachtenveldanalyse rondom eigen casuïstiek. Er wordt plenair afgesloten met dialoog rondom het vraagstuk hoe vanuit de eigen rol bijgedragen kan worden aan duurzame inzetbaarheid van werkenden.

Programma

  • 15.00: Inloop
  • 15.30: LVSC college met ruimte voor dialoog
  • 17.00: Borrel

Aanmelden

De LVSC nodigt niet-leden ook van harte uit om het college (kosteloos) bij te wonen. U kunt u aanmelden door een account aan te maken op de website en u vervolgens in te schrijven.