null E-zine over bijdragen VSNU-universiteiten aan Sustainable Development Goal 9: Industrie, innovatie en infrastructuur

ALG_ezineOAJ18_14249_head_large.jpg
E-zine over bijdragen VSNU-universiteiten aan Sustainable Development Goal 9: Industrie, innovatie en infrastructuur
In maart 2020 is het e-zine van de Vereniging van Nederlandse universiteiten VSNU verschenen over de impact die universiteiten met onderzoek realiseren op de verwezenlijking van Sustainable Development Goal SDG 9: Industrie, innovatie en infrastructuur. Als een van de VSNU-universiteiten draagt ook de Open Universiteit hieraan bij.

SDG 9: Industrie, innovatie en infrastructuur

Het e-zine over SDG 9 van maart gaat over de bijdragen aan SDG 9, Industrie, innovatie en infrastructuur, en is gemaild naar de VSNU-achterban, waaronder Kamerleden en ministeries. Check de bijdrage van de Open Universiteit aan dit e-zine.

Eerder verschenen e-zines

Eerder verschenen al vier VSNU e-magazines over de SDGs: een e-zine over SDG 2 (Geen honger), een e-zine over SDG 16 (Vrede, justitie en sterke publieke diensten), een e-zine over SDG 8 (Waardig werk en economische groei) en in februari over SDG 12 (Verantwoorde consumptie en productie).
Alle online magazines van de VSNU die al zijn verschenen over de SDGs, staan op de website van de VSNU.

VSNU e-zine over bijdragen universiteiten aan SDGs

Vanaf september 2019 zijn maandelijks VSNU e-magazines verstuurd over de bijdragen van de 14 universiteiten aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse universiteiten (VSNU) aan de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Doel is de maatschappelijke impact van de universiteiten inzichtelijk te maken richting politiek en media. Over de e-zines wordt gecommuniceerd via de kanalen van de universiteiten en de social media.
Eind september 2019 is bovendien het SDG-dashboard gelanceerd op de website van de VSNU.